ΕΘΝΙΚΑ

Ερντογάν: «Η Ελλάδα δεν σέβεται τίποτα - Σκότωσε δύο πρόσφυγες»

Ερντογάν: «Η Ελλάδα δεν σέβεται τίποτα - Σκότωσε δύο πρόσφυγες»

Ακραία προβοκάτσια Ερντογάν. Χωρίς ντροπή ο αιμοσταγής «σουλτάνος» δηλώνει ότι οι ελληνικές αρχές σκότωσαν δύο άτομα.

Ο «σουλτάνος» για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι είναι εκβιαστής, ψεύτης και επικίνδυνος και συνεχίζει να παίζει το βρώμικο παιχνίδι του εις βάρος της Ελλάδας.

Στην κοινή συνέντευξη με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι ο ελληνικός στρατός σκότωσε δύο πρόσφυγες στα σύνορα και από τα πυρά τραυματίστηκε ακόμη ένας.

Κατηγόρησε ακόμα την Ευρωπαϊκή Ένωση πως δεν τήρησε την συμφωνία της με την Τουρκία, και δήλωσε ότι δεν χρειάζεται το ένα δισ. ευρώ της ΕΕ, καθώς η Τουρκία έχει ήδη ξοδέψει 40 δισ. δολάρια και τόνισε ότι η Τουρκία θα βρει λεφτά για να τα διαθέσει στο προσφυγικό.

Οι Τούρκοι, με μπροστάρη τον πρόεδρο τους συνεχίζουν να διαδίδουν fake news θέλοντας να θάψουν τις ντροπιαστικές τους πράξεις και να στήσουν στον τοίχο την Ελλάδα, η οποία αβοήθητη προσπαθεί να υπερασπιστεί τα σύνορά της από τις ορδές μεταναστών που στέλνει η Άγκυρα.

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Πέτσας

Η αντίδραση της Ελλάδας ήταν άμεση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα να απαντά Ερντογάν στα fake news.

«Κανείς πυροβολισμός δεν υπήρξε από τις ελληνικές συνοριακές δυνάμεις απέναντι σε άτομα που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα. Οτιδήποτε άλλο, δεν συνιστά παρά χυδαία και σκόπιμη παραπληροφόρηση: Ψευδείς ειδήσεις»

Νωρίτερα η ελληνική κυβέρνηση διέψευσε μέσω ανάρτησης στο Twitter του Στέλιου Πέτσα, βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο που παρουσιάζει υποτιθέμενο θάνατο μετανάστη στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Διαβάστε επίσης:

«Μάγκες, ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα»