ΕΘΝΙΚΑ

Υποβρύχιο βυθίζει πλοίο στο Αιγαίο - Συγκλονιστικές εικόνες από άσκηση του Π.Ν.

Υποβρύχιο βυθίζει πλοίο στο Αιγαίο - Συγκλονιστικές εικόνες από άσκηση του Π.Ν.

Το Πολεμικό Ναυτικό για ακόμα μία φόρα έδειξε τις ικανότητες και τις δυνατότητές του, όταν σε άσκηση υποβρύχιο βύθισε πλοίο.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος πρόσφατα έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ, επιβιβάστηκε στη Φ/Γ ΑΙΓΑΙΟΝ από την οποία παρακολούθησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες διακλαδικές επιχειρησιακές δραστηριότητες στο πλαίσιο της τελικής φάσης επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η άσκηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε όλη τη Περιοχή Ευθύνης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και αποσκοπούσε στον έλεγχο, στη δοκιμή και στη βελτιστοποίηση λειτουργιών και διαδικασιών διεξαγωγής διακλαδικών επιχειρήσεων.

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ελληνικών υποβρυχίων με τον τορπιλισμό παροπλισμένου πλοίου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην άσκηση ως στόχος και φυσικά βυθίστηκε.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Αγωνία για την υγεία του - Η ανακοίνωση της Καραβάτου