ΕΘΝΙΚΑ

Πρόκληση Ερντογάν: Κάνει λόγο για ευχάριστα νέα από τις έρευνες του Oruc Reis - Αιχμές κατά Ελλάδας

Πρόκληση Ερντογάν: Κάνει λόγο για ευχάριστα νέα από τις έρευνες του Oruc Reis - Αιχμές κατά Ελλάδας

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Τουρκία δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα των ενεργειακών θεμάτων της Ανατολικής Μεσογείου

«Ευχάριστα νέα» για τις έρευνες του Oruc Reis στην ανατολική Μεσόγειο, έχει να μοιραστεί το προσεχές διάστημα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον ίδιο να προκαλεί εκ νέου αφήνοντας νέες αιχμές κατά της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.

Ο ίδιος ανέφερε σε ομιλία του, στο Συνέδριο των Πρέσβεων στην τουρκική πρωτεύουσα, ότι δεν θα κάνει πίσω στο θέμα των ενεργειακών θεμάτων της Ανατολικής Μεσογείου.

Παρά τις προκλήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου διατηρήσαμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας στο θέμα της Ανατολικής Μεσογείου, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν και τόνισε ότι η Τουρκία δεν αποδέχεται να την αγνοούν στο θέμα των φυσικών πηγών ενέργειας.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο η χώρα του έχει το δίκιο με το μέρος της στο θέμα αυτό, αναφέροντας παράλληλα ότι «δεν σηκωνόμαστε ποτέ από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

«Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η γλώσσα των απειλών και των εκβιασμών δεν ωφελεί. Η πρότασή μας για συνέδριο των παράκτιων χωρών της ανατολικής Μεσογείου, στο οποίο θα συμμετάσχουν και οι Τ/Κ δείχνει την επιθυμία μας για επίλυση του ζητήματος μέσω διαλόγου», ανέφερε τέλος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από τη ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας