ΕΘΝΙΚΑ

Κράτος - συμμορία η Τουρκία: Ο Ερντογάν φωτογραφήθηκε με το φονιά του Σολωμού

Κράτος - συμμορία η Τουρκία: Ο Ερντογάν φωτογραφήθηκε με το φονιά του Σολωμού

Έτσι «τιμά» η Τουρκία τους δολοφόνους – Το κράτος - συμμορία με τον χυδαίο και ασεβή πρόεδρο που «χαϊδεύουν» ακόμα οι Ευρωπαίοι

Όταν αποκαλούμαι τον Τούρκο πρόεδρο ανήθικο, χυδαίο και προκλητικό ορισμένοι μας χαρακτηρίζουν υπερβολικούς και εμπαθείς με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Πώς θα αντιδρούσαν όμως όλοι αυτοί αν έβλεπαν την τελευταία αδιανόητα προκλητική ενέργεια του «σουλτάνου», κατά τη διάρκεια της παράνομης επισκέψεώς του στα μαρτυρικά Βαρώσια, στις 15 Νοεμβρίου;

Εκτός από τις εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου που απείλησε και πάλι την Ελλάδα με πόλεμο και με Αττίλα 3 την Μεγαλόνησο, η επίσκεψη Ερντογάν είχε και μια ακόμα σοκαριστική είδηση. Ο Τούρκος Πρόεδρος φωτογραφήθηκε με τον Κενάν Ακίν, τον δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Στη σοκαριστική φωτογραφία, που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, ο δολοφόνος φωτογραφίζεται... καμαρωτός μαζί με τον Ερντογάν και το ανδρείκελό του στα κατεχόμενα, τον κατοχικό ηγέτη Τατάρ.

Ο Κενάν Ακίν αναγνωρίστηκε ως ο δράστης της δολοφονίας του Σολωμού από τις φωτογραφίες των ξένων δημοσιογράφων την ώρα που σημάδευε και πυροβολούσε τον 26χρονο Ελληνοκύπριο. Η Ιντερπόλ, μετά από ευρωπαϊκή απόφαση, τον καταζητεί και το ποσό των 460 χιλιάδων ευρώ.

Ο Κενάν Ακίν είναι πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού, ο οποίος όταν πυροβόλησε τον Σολωμού ήταν υπουργός του ψευδοκράτους και φερόταν ως πράκτορας των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Τόσο η Τουρκία όσο και άλλα κράτη που ελέγχονται από αυτή δεν εφαρμόζουν το ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εταιρεία Δολοφόνων: Πέθανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο αρχηγός του «σατανικού» συνδικάτου