ΕΘΝΙΚΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος για Ιάκωβο Τσούνη: Ημέρα πένθους για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Νίκος Παναγιωτόπουλος - Ιάκωβος Τσούνης
InTime

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωσή του για τον θάνατο του Ιάκωβου Τσούνη υποστήριξε πως η σημερινή αποτελεί μια ημέρα πένθους για τις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς ο 97χρονος εφοπλιστής ήταν μεγάλος ευεργέτης τους.

Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης, ο οποίος πρόσφατα είχε παρασημοφορηθεί από την ΠτΔ καθώς είχε δωρίσει όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωσή του ανέφερε «Ημέρα πένθους για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Έφυγε από τη ζωή ο ευπατρίδης Ιάκωβος Τσούνης. Ευγνωμοσύνη και σεβασμός για την προσφορά του». Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτόπουλος με μήνυμά του στο Twitter ανέφερε ξανά πως πρόκειται για μια ημέρα πένθους για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αναρτώντας φωτογραφίες από την παρασημοφόρηση του Ιάκωβου Τσούνη.

Πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Ιάκωβος Τσούνης είχε παρασημοφορηθεί για την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην τελετή είχε δώσει το «παρών» και ο κ. Παναγιωτόπουλος, όπως και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βίντεο με τους δράστες – «Βλέπουν» εκτελεστές από εξωτερικό