ΕΘΝΙΚΑ

Νέο τουρκικό παραλήρημα: Πρόκληση η επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στο Καστελλόριζο

Νέο τουρκικό παραλήρημα: Πρόκληση η επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στο Καστελλόριζο
Ο υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο Καστελλόριζο, με άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της ΔΕΠ.

Κάθε επαφή με την πραγματικότητα έχουν χάσει οι Τούρκοι - Χαρακτηρίζουν πρόκληση την επίσκεψη Έλληνα υπουργού σε ελληνικό νησί. 

Στην τακτική των προκλήσεων, της εμπρηστικής και ανιστόριτης πολιτικής εμμένει η Τουρκία, με το καθεστώς Ερντογάν αλλά και την αντιπολίτευση να βάζουν μονίμως στο στόχαστρο την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μετά τα δημοσιεύματα για τα Rafale, που επιβεβαιώνουν τον εκνευρισμό και τον πανικό της Τουρκίας για την εξοπλιστική ενίσχυση της Ελλάδας, τουρκικά ΜΜΕ εξαπολύουν επίθεση κατά της χώρα μας με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου στο Καστελλόριζο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, στο πλαίσιο της 78ης επετείου απελευθέρωσης της Μεγίστης και έδωσε το «παρών» η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ελληνικού Πενταγώνου.

Φαίνεται όμως πως στην Τουρκία, δεν άρεσε αυτή η επίσκεψη στο ακριτικό μας Καστελλόριζο, ενώ οι εικόνες του υπυργού Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τους κομάντο της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου προκάλεσαν νευρικό κλονισμό στη γείτονα.

Ο τουρκικός Τύπος έσπευσε να χαρακτηρίσει «πρόκληση» την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Καστελόριζο. Σε πρωτοσέλιδό της, η εφημερίδα SOCZU παρουσιάζει φωτγραφία του κ. Παναγιωτόπουλου με άνδρες των ειδικών δυνάμεων και την ελληνική σημαία, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία, ότι το Καστελόριζο βρίσκεται δίπλα από την Τουρκία, ότι το νησί πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένο και ότι πήγε και ο αρχηγός των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Η εν λόγω εφημερίδα είναι αντιπολιτευόμενη, κι αυτό δείχνει ότι η τουρκική αντιπολίτευση θα εμμείνει στην πολιτική των προκλήσεων ακόμα κι αν γίνει κυβέρνηση. 'Εχουμε τονίσει άλλωστε πολλές φορές ότι το πολιτικό πρόβλημα στην Τουρκία είναι τεράστιο και μετά τον Ερντογάν δεν υπάρχουν υγιείς δυνάμεις για να αναλάβουν την εξουσία, γεγονός που προβληματίζει έντονα την Ελλάδα αλλά και την Δύση γενικότερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Στο Δικαστήριο με ειδική μάσκα η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Συγκλονιστικές οι στιγμές

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η εικόνα της Ιωάννας! Καρέ – καρέ η άφιξη στο Δικαστήριο

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)