ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλόνισε η εικόνα της Ιωάννας στο Δικαστήριο

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλόνισε η εικόνα της Ιωάννας στο Δικαστήριο

Υπόθεση βιτριόλι: Οργή στο πανελλήνιο για το «έγκλημα» της δράστιδος κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Δεν πήγε στο Δικαστήριο η 35χρονη Έφη.

Δεν το χωράει ο νους! Η εικόνα της νεαρής Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη τότε Έφη Κ., συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η άτυχη Ιωάννα έφτασε στο Εφετείο λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της, προκειμένου να είναι παρούσα στη δίκη.

Χωρίς να φοβάται, χωρίς να ντρέπεται εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων ζητώντας μόνο Δικαιοσύνη, ζητώντας μόνο την παραδειγματική τιμωρία της γυναίκας που της κατέστρεψε τη ζωή.

Το κύμα συμπαράστασης προς την Ιωάννα είναι συγκλονιστικό και έχει ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας, με χιλιάδες μηνύματα να δίνουν κουράγιο στην κοπέλα και να ζητούν Δικαιοσύνη.

Παρά τις δυσκολίες και την ψυχική φόρτιση, η Ιωάννα έχει δηλώσει ότι θα είναι παρούσα στο δικαστήριο για να παρακολουθήσει την ακροαματική διαδικασία και να δώσει κατάθεση, την ώρα που η δράστις αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στο Δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»