ΕΘΝΙΚΑ

Ο Κιλιτσντάρογλου προκαλεί τον Ερντογάν να εισβάλλει στα ελληνικά νησιά

Ο Κιλιτσντάρογλου προκαλεί τον Ερντογάν να εισβάλλει στα ελληνικά νησιά
H αντιπολίτευση επιτίθεται στον Ερντογάν με αφορμή τα ελληνικά νησιά

Επίθεση Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν - «Δες τι έκανε ο Ετσεβίτ στην Κύπρο. Εσύ τι έχεις κάνει αδερφέ μου;»

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στο εσωτερικό της Τουρκίας με το πολιτικό θερμόμετρο να βρίσκεται συνεχώς στα…κόκκινα και την αντιπολίτευση να επιτίθεται στον Ερντογάν με αφορμή τα ελληνικά νησιά.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για ακόμη μια φορά ξεπέρασε κάθε όριο ζητώντας από τον Ερντογάν να εισβάλλει στα ελληνικά νησιά.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της Κύπρου απευθύνεται στον Τούρκο Πρόεδρο λέγοντάς του «Δες τι έκανε ο Ετσεβίτ στην Κύπρο. Εσύ τι έχεις κάνει αδερφέ μου;».

«Ο αείμνηστος Μπουλέντ Ετσεβίτ είχε ανακοινώσει ότι "από αυτή την ώρα οι μονάδες μας είναι στα εδάφη της Κύπρου για να προστατέψουν τα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων''. Είπε πως "έκαναν απόβαση στα εδάφη της Κύπρου. Τελείωσε!" Έτσι το έμαθε όλος ο κόσμος. Εκείνη η συμπεριφορά ήταν σωστή ή η τωρινή τους συμπεριφορά είναι σωστή;», είπε ο Κιλιτσντάρογλου

Μάλιστα στη συνέχεια ξεπέρασε κάθε όριο λέγοντας: «Όταν καταπατούσαν τα 18 νησιά, όταν στρατιωτικοποιούσαν τα νησιά που δεν πρέπει να στρατιωτικοποιούνται σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης, όταν εγώ το 2017 στη συνάντηση του κόμματος δήλωνα "Φίλε! Γιατί δεν λες τίποτα;", κανείς δεν είπε τίποτα, ούτε έκανε κάτι και τώρα λέει "γιατί τα στρατιωτικοποιείτε;'' Που ήσουν αδερφέ μου; Τώρα το έμαθες αυτό;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγα 24ωρα ο Κιλιτσντάρογλου είχε κατηγορήσει Τούρκο Πρόεδρο για ελαστικότητα απέναντι στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς τον "νταή" ενώ είχε πει πως δεν κάνει τίποτα για τα νησιά ''υπό κατοχή''.