ΕΘΝΙΚΑ

ΓΕΕΘΑ: Έτσι βοηθάμε στις πυρκαγιές! Η πολύτιμη στήριξη στην κατάσβεση με προσωπικό και Μέσα

ΓΕΕΘΑ: Έτσι βοηθάμε στις πυρκαγιές! Η πολύτιμη στήριξη στην κατάσβεση με προσωπικό και Μέσα

Από τον Έβρο και το πολύτιμο δάσος της Δαδιάς, μέχρι τη Μυτιλήνη και την Αθήνα, οι «ήρωες με τα χακί» παρείχαν άμεσες και υπερπολύτιμες υπηρεσίες.

Το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η κοινωνική προσφορά των τριών Κλάδων αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά μέσα από τις καταστροφικές πυρκαγιές από τις οποίες δοκιμάζεται η χώρα.

Ο Στρατός Ξηράς με καταρτισμένο προσωπικό και Μέσα, η Πολεμική Αεροπορία με τα αεροσκάφη και τους «μπαρουτοκαπνισμένους» πιλότους της, το Πολεμικό Ναυτικό που έσπευσε αμέσως να θέσει στη διάθεση της Πολιτείας τα πυροσβεστικά του οχήματα, αλλά και πλοία για την απομάκρυνση πολιτών που κινδύνευαν στη Μυτιλήνη. Όλοι συνέδραμαν για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών, όλοι προσέφεραν πολυεπίπεδη βοήθεια, όλοι βρέθηκαν με κάθε τρόπο και Μέσο δίπλα σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονταν.

Το ΓΕΕΘΑ δημιούργησε και δημοσίευσε ένα Infographic στο οποίο αποτυπώνεται το μέγεθος της βοήθειας των Ενόπλων Δυνάμεων στις πυρκαγιές που δοκιμάζουν τις αντοχές της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ