ΕΘΝΙΚΑ

Θεοδωρικάκος: Τα σύνορα είναι απροσπέλαστα - Ό,τι κι αν δοκιμάσουν θα αποτύχουν

Θεοδωρικάκος: Τα σύνορα είναι απροσπέλαστα - Ό,τι κι αν δοκιμάσουν θα αποτύχουν

Μήνυμα ισχύος και αποτροπής από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο

«Τα σύνορα είναι απροσπέλαστα, ό,τι κι αν δοκιμάσουν θα αποτύχουν» διεμήνυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, στέλνοντας δυναμική απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις.

«Όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας επιχειρήσει κάποιος να περάσει στην Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει», επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Γνωρίζουν ότι όταν το δοκίμασαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο έσπασαν τα μούτρα τους».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε για μια ακόμη φορά πως «είμαστε έτοιμοι για τα πάντα» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν όλα τα εναλλακτικά σενάρια, όλα τα εναλλακτικά σχέδια». Εξήγησε ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι σε πλήρη συνεργασία με τον ελληνικό στρατό στον Έβρο.

«Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία στη γραμμή του Έβρου» ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και απευθυνόμενος στην τουρκική κυβέρνηση υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι όλες οι δυνάμεις ασφαλείας είναι απολύτως συντονισμένες, έχουμε απόλυτο ηθικό, απόλυτη ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε κι αυτό το ξέρουν απολύτως οι απέναντι. Θα ήταν προτιμότερο να ασχολούνται με τα του οίκου τους, χωρίς απειλές, για να ζήσουν καλύτερα κι εκείνοι».

Σχετικές ειδήσεις