ΕΘΝΙΚΑ

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν ξέρει το πρωτόκολλο δεν θα πέσω στο επίπεδό του

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν ξέρει το πρωτόκολλο δεν θα πέσω στο επίπεδό του

«Δεν θα πέσω στο επίπεδό του» ανέφερε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου της Πράγας.

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας και του Έλληνα πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με δηλώσεις στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου της Πράγας.

Ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το αν μίλησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε «Είδατε κάτι τέτοιο; Πρόκειται για άνθρωπο που δεν γνωρίζει τους κανόνες του πρωτοκόλλου. Ήμουν ένας από τους βασικούς ομιλητές, έδωσα το λόγο μου. Σηκώθηκε και προσπάθησε να μου απαντήσει; Τι θα έπρεπε να κάνω; Να απαντήσω στην απάντησή του; Θα πέσει ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας σ’ αυτό το επίπεδο;»

Μητσοτάκης για Ερντογάν: «Ό,τι έχω να σου πω, θα στο πω κατά πρόσωπο»

Μιλώντας σε Ευρωπαίους ηγέτες μεταξύ των οποίων η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξιστόρησε την αντίδρασή του στις προκλήσεις Ερντογάν κατά τη διάρκεια του δείπνου των ηγετών.

«Σηκώθηκα όρθιος και του είπα πως ό,τι έχω να σου πω, θα στο πω κατά πρόσωπο» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που καταγράφηκε στην κάμερα.

Σχετικές ειδήσεις

Μητσοτάκης για Ερντογάν: Σηκώθηκα και του είπα «ό,τι έχω να σου πω, θα στο πω κατά πρόσωπο»

Ο περίγελος της Πράγας: Σύμπλεγμα κατωτερότητας Ερντογάν έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Νέο μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν: Η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά απαντά με αυτοπεποίθηση

Σχετικές ειδήσεις