ΕΘΝΙΚΑ

BALKAN SHIELD-22: Το Newsbomb στη μεγάλη άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων

BALKAN SHIELD-22: Το Newsbomb στη μεγάλη άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα Αττικής και σας μεταδίδει εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική άσκηση των ειδικών δυνάμεων «BALKAN SHIELD-22» - Εικόνες και βίντεο από την εξέλιξη της άσκησης στον Αυλώνα.

Με συνεχή διπλωματική κινητικότητα και ενίσχυση των στρατιωτικών συμμαχιών, η Ελλάδα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα πλέγμα σταθερότητας και στη νευραλγική περιοχή των Βαλκανίων, ως ανάχωμα στις νέο-οθωμανικές βλέψεις των Τούρκων.

Η ΤΑΜΣ «BALKAN SHIELD-22», διεξάγεται το διάστημα 31/10-11/11/2022 και συμμετέχουν Μονάδες Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων από βαλκανικές χώρες και συγκεκριμένα της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Βουλγαρίας, του Μαυροβουνίου και της Ρουμανίας.

Στην Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών που σας παρουσιάζει το Newsbomb.gr θα εκτελεστεί σενάριο απελευθέρωσης στόχων υψηλής αξίας, κατά την οποία θα χρησιμοποιηθούν Ελικόπτερα APACHE, CH-47, SUPER PUMA, NH-90, θα χρησιμοποιηθούν τα νέα οχήματα MRZR και θα εκτελεστεί ρίψη αλεξιπτωτιστών από C-27.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Έχοντας τον πιο ισχυρό, αλλά και πιο ποιοτικό στρατό σε ολόκληρη τη Χερσόνησο, η Αθήνα ενδυναμώνει σταθερά και αποφασιστικά ακόμη περισσότερο το ρόλο της ως χώρα που εγγυάται την ειρήνη και την ευημερία σε αυτή τη σημαντικότατη περιοχή της Γηραιάς Ηπείρου.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται και Άσκηση Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων με την επωνυμία «BALKAN SHIELD-22», στο μεγαλύτερο στρατόπεδο των Βαλκανίων, στον Αυλώνα Αττικής. Το Newsbomb.gr βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει βίντεο και φωτογραφίες.