ΕΘΝΙΚΑ

Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία: Εντυπωσιακές επιδείξεις από αεροσκάφη στον Φλοίσβο παρουσία Δένδια

Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία: Εντυπωσιακές επιδείξεις από αεροσκάφη στον Φλοίσβο παρουσία Δένδια

Αεροπορική επίδειξη στο Φλοίσβο για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλλου Μιχαήλ,παρουσία του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια.

Η αεροπορική επίδειξη με τη συμμετοχή όλων των τύπων των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος» και του επετειακού αεροσκάφους Spitfire, καθώς και πολιτικών αεροσκαφών των εταιριών «Sky Express» και «Aegean Airlines», πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλλου Μιχαήλ.

Την επίδειξη παρακολούθησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα νότια προάστια γιανα παρακολουθήσει τις επιδείξης των πιλότων και των μαχητικών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Ιωάννης Καλλιάνος, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλης Σπανάκης, οι Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών κ.κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, Διονύσιος Χατζηδάκης, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς και ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Αλέξανδρος Πανταζής, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλου.

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας και ηγεσίας Σωμάτων Ασφαλείας παραβρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας.

Παρέστησαν επίσης ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, κ. Αθανάσιος Ντόκος, ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος, Επίτιμοι Αρχηγοί, καθώς και ανώτατοι και ανώτεροι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη» και Υποναύαρχος ε.τ. κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κ.ά.