ΕΘΝΙΚΑ

Έτοιμοι να ιδρύσουν κόμμα στην Ελλάδα οι Αλβανοί

Έτοιμοι να ιδρύσουν κόμμα στην Ελλάδα οι Αλβανοί

Πρώτο το newsbomb.gr είχε αποκαλύψει τα εθνικιστικά επεκτατικά σχέδια των Αλβανών

Οι επεκτατικές βλέψεις των Αλβανών στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τον τελευταίο καιρό κάθε προηγούμενο.

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το newsbomb.gr η εθνικιστική αλβανική τάση, η οποία διογκώνεται ταχύτατα στοχεύει ακόμα και στη δημιουργία αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα.

Η δημιουργία παραρτήματος του νεοσύστατου αλβανικού κόμματος FRD στην Αθήνα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Άλλωστε ο πρόεδρος του FRD Μπαμίρ Τόπι μιλώντας σε Αλβανούς μετανάστες στην Αθήνα δήλωσε ότι θα κάνει το παν για τη δημιουργία ενός υπουργείου που θα ασχολείται μόνο με τα προβλήματα των Αλβανών μεταναστών.

Ο ενθουσιασμός των Αλβανών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση έφτασε στα ύψη όταν ο Τόπι δήλωσε πως θα δημιουργήσει ειδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για παιδιά στην αλβανική τηλεόραση για να μην χαθεί η αλβανική γλώσσα.

Με την ίδρυση παραρτήματος του αλβανικού κόμματος στην Αθήνα οι Αλβανοί δηλώνουν βέβαιοι πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα ιδρυθεί και το «αλβανικό κόμμα» στην Ελλάδα, το οποίο ευελπιστούν να μπει ακόμα και στο ελληνικό κοινοβούλιο. Στόχος τους να παρουσιάσουν το νέο κόμμα, όχι μόνο ως το «Κόμμα των Αλβανόφωνων», αλλά ως το κόμμα όλων των μεταναστών, νόμιμων και μη.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του newsbomb.gr, οι Αλβανοί σχεδιάζουν να προωθήσουν για πρόεδρο του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα τον Οδυσσέα Τσενάι.

Τον μικρό Αλβανό που είχε απασχολήσει όλη την ελληνική επικαιρότητα πριν 9 χρόνια, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι έπρεπε να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Τι έχουν, λοιπόν, να πουν εκείνοι που έσπευσαν να μας παρουσιάσουν τον Τσενάι ως το θύμα του δήθεν ελληνικού ρατσισμού και της ξενοφοβίας;

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλβανός βαφτισιμιός του Τριανταφυλλόπουλου και τα αλβανικά σχέδια