ΕΘΝΙΚΑ

Απίστευτο: Οι Τούρκοι κάνουν παράπονα...για ελληνικές παραβιάσεις!

Απίστευτο: Οι Τούρκοι κάνουν παράπονα...για ελληνικές παραβιάσεις!

Εκατοντάδες προκλήσεις κάθε χρόνο στο Αιγαίο από τους Τούρκους και τώρα τελευταία έχει αρχίσει ένα νέο παραμύθι...από τους γείτονες, περί δήθεν παραβιάσεων από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ξεκίνησε με δήθεν παρενοχλήσεις, όπως βάφτισε... τις αναγνωρίσεις και αναχαιτίσεις των αεροσκαφών της που προκαλούσαν στο Αιγαίο, μετά προστέθηκαν οι ανακοινώσεις για εγκλωβισμούς από αντιαεροπορικά και ραντάρ, τώρα σειρά έχουν και τα ελικόπτερα.

«Παραβίαση» από ελληνικό ελικόπτερο...

Έτσι στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου ανάρτησε ενημερωτικό δελτίο με το οποίο η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο δήθεν παραβίασε επί 4 λεπτά τον τουρκικό εναέριο χώρο στα βορειοδυτικά της επαρχίας Kuşadası, στο Αιγαίο.

''Εγκλωβισμός'' από ελληνικά F-16...

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί: Σύμφωνα με την είδηση στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου σχετικά με τις ημερήσιες δραστηριότητες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, τουρκικά αεροσκάφη που εκτελούσαν πτήση στο διεθνές εναέριο χώρο στο Αιγαίο, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών πτήσεων του ΝΑΤΟ, παρενοχλήθηκαν, λέει, από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16.Μάλιστα αναφέρει ότι τα ελληνικά αεροσκάφη ''κλείδωσαν'' στα ραντάρ τους τα τουρκικά αεροσκάφη επί συνολικά 11 λεπτά...

Πηγη Καρφωτικός

Διαβάστε επίσης

Νέες προκλήσεις Τούρκων: «Τσαμπουκάδες» στο Αιγαίο με 14 μαχητικά