ΕΘΝΙΚΑ

Σκόπια: Ειδικός στην ασφάλεια κατηγορεί την Ελλάδα για εσωτερική παρέμβαση (vid)

Σκόπια: Ειδικός στην ασφάλεια κατηγορεί την Ελλάδα για εσωτερική παρέμβαση (vid)

Ο Μετόντι Χατζή Γιάνεφ- Методи Хаџи Јанев,ειδικός σε πολιτικά και θέματα ασφαλείας - διδάσκει σήμερα στη στρατιωτική Ακαδημία των Σκοπίων - κατηγορεί την Ελλάδα για παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μέσω κατασκοπείας και δολοπλοκίες (ίντριγκες).

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του που έδωσε, χθες, 5 Φεβρουαρίου 2015 στην τηλεόραση Άλφα των Σκοπίων.

Αναλυτικότερα, αναφέρει: « Είναι γεγονός είναι ότι όλες οι χώρες σήμερα, που θέλουν να ασχοληθούν με σοβαρό τρόπο, όπως η Ελλάδα έχουν τη διπλωματία και ίδιους τρόπους. Αυτοί εκτός από τις ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποιούν και τις μυστικές υπηρεσίες.

Αυτό γίνεται, επειδή με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχουν έμμεσα για την ετοιμασία ενός εδάφους με τη λήψη ορισμένων πληροφοριών, δημιουργώντας ένα κλίμα το οποίο θα τους φέρει σε μια καλύτερη θέση, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των σχέσεων με τους τελικούς στρατηγικούς στόχους που αυτοί επιθυμούν. Oπωσδήποτε οι δολοπλοκίες, αποτελούν έναν από τους τρόπους μέσω των οποίων εργάζονται».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Σχετικές ειδήσεις