ΕΘΝΙΚΑ

Οι Μουσουλμάνοι γύρισαν την πλάτη στο Ντεντέ!

Οι Μουσουλμάνοι γύρισαν την πλάτη στο Ντεντέ!

Οι Έλληνες Μουσουλμάνοι γύρισαν την πλάτη στους εκπροσώπος του Τουρκικού Προξενείου που προσπάθησαν να αναζωπυρώσουν θρησκευτικά πάθη στην πόλη της Ξάνθης !

Απάντησαν με την απουσία τους με τον καλύτερο τρόπο στα φερέφωνα της Άγκυρας

Οι Έλληνες Μουσουλμάνοι δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν με τους Χριστιανούς συμπατριώτες τους και αυτό επεδείχθη με τον καλύτερο τρόπο στην Περιφορά του Επιταφίου στον Εχίνο ...Την ώρα που γινόταν η Περιφορά του Επιταφίου ,ο Ιμάμης του χωριού καλούσε σε προσευχή τους κατοίκους του Εχίνου.

Διαβάστε τι γράφουν οι Τούρκοι για την Πορεία που είδαν μόνο πέντε Τούρκους στην πορεία ...οι Άλλοι ήρθαν να την Χρυσή Αυγή !

"Σήμερα στην διαμαρτυρία και πορεία που οργάνωσε στην Ξάνθη η ΚΕΕΡΦΑ-Ξάνθης μετείχαν περίπου 150 άτομα. Μεταξύ αυτών υπήρχαν μόνο 5 Τούρκοι. Ο βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ, ο Τζεμαλί Μουλαζίμ, ο Μουσταφά Τσολάκ και ο Καμίλ Σιτζάκ Εμίν. Το ότι σε αυτή τη διαδήλωση που έγινε ενάντια στις ¨επιθέσεις¨ που δέχτηκε η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης μετείχαν μόνο 5 μέλη από την μειονότητα...αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως ως μειονότητα έχουμε τελειώσει".

ΠΗΓΗ Εφ. Τρακιανίν Σεσί 20/4/2015 σε μετάφραση απο τα TurkikaNea.gr

Σχετικές ειδήσεις