ΕΘΝΙΚΑ

Νέο παραλήρημα Τσαβούσογλου: Ρατσιστής και κακομαθημένος ο Έλληνας υπουργός Άμυνας

Νέο παραλήρημα Τσαβούσογλου: Ρατσιστής και κακομαθημένος ο Έλληνας υπουργός Άμυνας

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στρέφει τα βέλη του κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επιμένει στην τακτική των προκλήσεων δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα στα ελληνοτουρκικά.

Ο Τούρκος υπουργός βάζει στο στόχαστρο ακόμα και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα καταγγέλλοντας τη στάση του απέναντι στην Τουρκία.

Ο Τσαβούσογλου, σύμφωνα με την εφημερίδα Miligazete χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «ρατσιστή» και «κακομαθημένο παιδί», ενώ συκοφάντησε και τον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το Μέγαρο Μαξίμου τους έστειλε μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα ξανακάνει δηλώσεις.

«Υπάρχει ένας ρατσιστής και κακομαθημένο παιδί εκεί. Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις», είπε αρχικά ο κ. Τσαβούσογλου.

«Ο υπουργός Άμυνας είναι ο αρχηγός του ρατσιστικού κόμματος», συμπλήρωσε ο Τσαβούσογλου, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε: «Μέσα σε μία ώρα ήρθε μήνυμα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνουν ανακοινώσεις. Έστειλαν μήνυμα και στον πρωθυπουργό μας. Και εμείς από πλευράς μας δεν θέλουμε να διαρκέσει, αλλά να προσέξουν αυτό το κακομαθημένο παιδί. Λέει ασυναρτησίες».

Σχετικές ειδήσεις