ΕΘΝΙΚΑ

Στο στόχαστρο των Τούρκων ο Καμμένος: «Έχει ξεπεράσει τα όρια»

Στο στόχαστρο των Τούρκων ο Καμμένος: «Έχει ξεπεράσει τα όρια»

Τη… δυσαρέσκεια των Τούρκων φαίνεται πως προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Η τουρκική εφημερίδα Haber46, προχώρησε σε ένα προκλητικό δημοσίευμα με το οποίο επιτίθεται στον Έλληνα υπουργό Άμυνας.

Το δημοσίευμα, με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου, μετά την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, στις οποίες απείλησε με «συντριβή» την Τουρκία, υποστηρίζει ότι η Ελλάδα αυξάνει κάθε μέρα τις προκλήσεις προς την Τουρκία.

«Ο υπουργός που ξέφυγε από τους Τούρκους στρατιώτες έχει ξεπεράσει τα όρια», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που αναφέρεται στις δηλώσεις Καμμένου, αλλά και στην πρόσφατη επίσκεψή του στα Ίμια όπου έριξε στεφάνι στη θάλασσα τιμώντας τους τρεις Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν ηρωικά τη νύχτα των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996.

«Οι αλαζονικές δηλώσεις της Ελλάδας σχετικά με την αύξηση της έντασης είναι αρκετά αποτελεσματικές. Μιλώντας σε στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για την 25η Μαρτίου, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έβαλε ως στόχο την Τουρκία» τονίζεται στο δημοσίευμα, που συνεχίζει, παραθέτοντας ένα απόσπασμα της ομιλίας του υπουργού και καταλήγοντας ότι «βρήκε το θράσος να απειλήσει την Τουρκία με τέτοιες εκφράσεις».

Στο τέλος του άρθρου τονίζεται ότι, όταν ο Πάνος Καμμένος πήγε για την κατάθεση στεφάνου στην μνήμη του πληρώματος του ελικοπτέρου στα Ίμια, «είδε τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή και απομακρύνθηκε γρήγορα από την περιοχή, χωρίς να κοιτάξει πίσω».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων