ΕΘΝΙΚΑ

Σοκ! Οι Αλβανοί εμποδίζουν τη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα

Σοκ! Οι Αλβανοί εμποδίζουν τη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα

Τεράστιες αντιδράσεις κατά του Έλληνα τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη - Οι Αλβανοί τον θεωρούν ανεπιθύμητο - Δείτε την θύελλα αντιδράσεων

Ακραία κόμματα και οργανώσεις της Αλβανίας εκτοξεύουν οργή εναντίον του Έλληνα τραγουδιστή, αλλά και αρκετοί δημοφιλείς Αλβανοί καλλιτέχνες με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν σε «μποϊκοτάζ» της συναυλίας που ετοιμάζει ο Νότης.

Η συναυλία διοργανώνεται στις 24 Μαΐου 2018 από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Ράμα και θα πραγματοποιηθεί στην μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων της Αλβανικής πρωτεύουσας.

Ήδη πολύ Αλβανοί τραγουδιστές της Αλβανίας κατηγορούν τον Νότη Σφακιανάκη στο facebook, όπως για παράδεγμα ο ροκ στάρ Elton Deda.

notis

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Αλλά δεν είναι ο μόνος, πολλοί τραγουδιστές όπως ο Flori Mumajesi, η Jonida Maliqi, ο Bruno, ο Klajdi Haruni κλπ., τον κατηγορούν για εθνικιστικές δηλώσεις εναντιόν της χώρας τους και όπως λένε ενοχλούνται γιατί είναι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.