ΕΘΝΙΚΑ

Τρελάθηκε ο Μπαχτσελί: Η Ελλάδα σχεδιάζει εισβολή στην Τουρκία – Δεν θα γλιτώσει

Τρελάθηκε ο Μπαχτσελί: Η Ελλάδα σχεδιάζει εισβολή στην Τουρκία – Δεν θα γλιτώσει

Απειλές και εκβιασμοί από τον ηγέτη της ακροδεξιάς – Χαρακτήρισε «άτιμη προδοσία» την απόφαση για τους «8» - Υποστηρίζει ότι Ελλάδα και γκιουλενιστές είναι το ίδιο και παίζουν με τα όρια της Τουρκίας

Μετά τους Ταγίπ Ερντογάν και Μεβλούτ Τσαβούσογλου που επιτέθηκαν κατά της Ελλάδας, τη σκυτάλη των κατηγοριών πήρε σήμερα ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σε μια… πύρινη προεκλογική ομιλία, έκανε λόγο για «άτιμη προδοσία» και για εχθρότητα της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία. Έφτασε δε να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα μαζί με την οργάνωση του Γκιουλέν έχουν σχέδιο να εισβάλλουν στην Τουρκία και στα νησιά του Αιγαίου.

«Αυτό δεν είναι μία άτιμη προδοσία; Αυτό δεν μετράει ως έχθρα απέναντί μας; Ποια δημοκρατία; Ποια ανθρώπινα δικαιώματα; Η Ελλάδα που προστατεύει γκιουλενιστές “παίζει” με τα όρια της Τουρκίας. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι γκιουλενιστές και η Ελλάδα σχεδιάζουν να εισβάλλουν στην Τουρκία. Στα δικά μας μάτια είναι το ίδιο. Το να υποθάλπει και να υποστηρίζει τρομοκράτες, καταστρέφει τις ανθρώπινες αξίες, υποβαθμίζει τους κανόνες καλής γειτονίας», δήλωσε ο εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Συνεχίζοντας τις απειλές, έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα ότι δεν πρόκειται να γλιτώσει. «Η Ελλάδα που επιχειρεί να εισβάλλει στα νησιά του Αιγαίου, δεν πρέπει να παίζει με τα όρια της Τουρκίας περισσότερο. H Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει.»

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη (06/06) το κόμμα του Μπαχτσελί δημοσίευσε σημαία της Τουρκίας στην οποία περιλαμβάνονταν ως... τουρκική ολόκληρη η Κύπρος.

Προφανώς οι Τούρκοι, και κυρίως το εθνικιστικό κόμμα, έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ανιστόρητοι, προκλητικοί και επικίνδυνοι.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκική… μπλόφα: Τι κρύβεται πίσω από το «πάγωμα» της συμφωνίας για το προσφυγικό

Συναγερμός στο Αιγαίο – Η Τουρκία έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία και κομάντος

Σχετικές ειδήσεις