ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Ελληνικό: Οι τελευταίες στιγμές του ζευγαριού

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Ελληνικό: Οι τελευταίες στιγμές του ζευγαριού
Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ελληνικού από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/3) σε μονοκατοικία επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του έξω από το σπίτι τους προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

 

Οι γείτονες άκουσαν στην αρχή φωνές και στη συνέχεια τους κόπηκε η ανάσα όταν έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί.

Ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι. Ο ηλικιωμένος απόστρατος πυροβόλησε την 50χρονη σύζυγό του, η οποία έτρεξε και βγήκε από το σπίτι ζητώντας απελπισμένα βοήθεια. Λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε στη μέση του δρόμου. Ο 87χρονος βγαίνοντας από το σπίτι, είδε την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο δρόμο σε μία λίμνη αίματος. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του ζευγαριού

Οι συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο όταν έμαθαν την τραγική είδηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος έφτασε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ η 50χρονη Βουλγάρα ήταν ακόμη εν ζωή, ωστόσο κατέληξε λίγο αργότερα.

Τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη

Σύμφωνα με το STAR, ο απόστρατος πριν από δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τούς φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγός του.

«Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του Αντιπτέραρχου

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην gallery του Newsbomb.gr

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το διαμέρισμα και έτρεξε στο δρόμο, όπου σταμάτησε έναν οδηγό ταξί. Μπήκε αιμόφυρτη μέσα στο όχημα και είπε στον οδηγό ταξί «με σκότωσε, με σκότωσε». Ωστόσο, ο ταξιτζής της είπε να αποβιβαστεί από το όχημα. Η 50χρονη κατέρρευσε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Τι υποστήριξε ο οδηγός ταξί

«Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς τα εμένα. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. ''Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε'' είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στη θέση του συνοδηγού και ανοίγω την πόρτα και λέω ''κυρία βγείτε έξω''. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο, κάτι ήταν. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ''Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με'' μου είπε» ανέφερε ο οδηγός ταξί.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ένας νεαρός μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, είπε πως είδε την αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ τη γυναίκα.

«Τον άνδρα δεν τον είδα καθόλου, είδα ένα ταξί επίσης με αίματα…» είπε ο μαθητής, συμπληρώνοντας ότι η γυναίκα πήγε να μπει μέσα στο ταξί και ο οδηγός την έδιωξε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φονική πλημμύρα στη Μάνδρα: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας κατά της Ρένας Δούρου

Αδιανόητο:75χρονη δολοφόνησε με μαχαίρι 7χρονο αγόρι μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 1.200.000 ευρώ

Κεφαλονιά: Έπαθε ΣΟΚ όταν είδε τι… ήρθε από το βυθό της θάλασσας (pics)

Σχετικές ειδήσεις