Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΘΝΙΚΑ

«Μέδουσα 10»: Εντυπωσιακό βίντεο! Τρομακτική η ισχύς Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου, Γαλλίας, ΗΑΕ

Βασίλης Σκουλαράκος Βασίλης Σκουλαράκος

Πανίσχυρη συμμαχία που αλλάζει τα δεδομένα – Δύναμη πυρός σε θάλασσα, στεριά και αέρα - Απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα, άψογη συνεργασία, άριστη εκπαίδευση από τις Ένοπλες Δυνάμεις των πέντε χωρών.

Την οργή του «σουλτάνου» Ερντογάν έχει προκαλέσει το αντιτουρκικό μπλοκ στη Μεσόγειο. Η συμμαχία του Ελληνισμού, με τις πανίσχυρες στρατιωτικά Γαλλία και Αίγυπτο και τα εχθρικά προς την Τουρκία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δημιουργεί εφιάλτες στην Άγκυρα που βλέπει το… όνειρο της περίφημης «Γαλάζιας πατρίδας» να χτυπά σε ένα πανίσχυρο τείχος.

Με βασική στρατηγική τη συνεχή διπλωματική συνεργασία και την επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποφασιστικότητα απέναντι στην επιθετικές πρακτικές της Τουρκίας, οι πέντε χώρες είναι αποφασισμένες να εμβαθύνουν τις αμυντικές σχέσεις τους, χωρίς να αποκλείεται φυσικά καμία άλλη δύναμη από τη συμμαχία.

Με μεθοδικές κινήσεις προχωρούν με γοργούς ρυθμούς σε μια σειρά από κοινές δράσεις με πολλαπλά οφέλη για όλους στην περιοχή της Μεσογείου και στέκονται απέναντι από τον «ταραξία» Ερντογάν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επισης:

Ένοπλες Δυνάμεις: Απίστευτα «χουνέρια» στους Τούρκους –Το υποβρύχιο, τα «φαντάσματα» και η «καμπάνα»