Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΘΝΙΚΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από τη Χειμερινή Επιχειρησιακή Εκπαίδευση Μονάδων Δ΄ ΣΣ

Βασίλης Σκουλαράκος Βασίλης Σκουλαράκος

Σε συνθήκες δριμέος ψύχους πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση Μονάδων του Δ’ Σώματος Στρατού με τις εικόνες που δημοσίευσε το ΓΕΣ να είναι εντυπωσιακές.

Τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε το ΓΕΣ για να διεξάγει χειμερινή επιχειρησιακή εκπαίδευση. Μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού βρέθηκαν σε αρκετά υψηλό υψόμετρο, όπου το δριμύ ψύχος, τα χιόνια και οι δύσβατες περιοχές συνέθεσαν ένα ιδανικό σκηνικό προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση που είχε σχεδιαστεί.

Το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου, οι Μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού έκαναν επιχειρησιακή εκπαίδευση που μεταξύ άλλων περιλάμβανε τακτικές ασκήσεις επιπέδου Μηχανοκίνητης Διμοιρίας, Ουλαμού Μέσων Αρμάτων και Ουλαμού Πυροβολικού, καθώς και εκτέλεση πορειών.

Πέρα από τις πολύ εντυπωσιακές εικόνες, αυτό που έγινε σαφές για ακόμα μια φορά είναι πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό διατηρούν υψηλότατο επίπεδο ετοιμότητας και φρόνημα, όντας έτοιμες να διασφαλίσουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη δύσκολη γεωγραφική περιοχή όπου τοποθετείται διαχρονικά η χώρα μας.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 795 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 15 νεκροί σε 24 ώρες, στους 257 οι διασωληνωμένοι