Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πτολεμαΐδα: Ξεσπά ο πατέρας του βρέφους - «Το πήγαμε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό και μας έδιωξαν»

Πτολεμαΐδα: Ξεσπά ο πατέρας του βρέφους - «Το πήγαμε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό και μας έδιωξαν»

Πτολεμαΐδα: Για αμέλεια κατηγόρησε τους γιατρούς ο πατέρας τους 15 μηνών βρέφους που έφυγε από τη ζωή

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας του 15 μηνών βρέφους που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του έτους από γρίπη στην Πτολεμαΐδα. Όπως κατήγγειλε στην κάμερα του Star, παρόλο που το βρέφος είχε πολύ υψηλό πυρετό δεν τους κράτησαν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι το μικρό αγγελούδι είχε μεταφερθεί με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Οι γονείς από το νοσοκομείο ενημερώθηκαν ότι το μωρό είχε γρίπη τύπου Α. Οι γιατροί τους έδωσαν αγωγή και σύσταση να επιστρέψει στο σπίτι του.

Το βρέφος την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε εκ νέου από τους γονείς του στο νοσοκομείου καθώς ο πυρετός δεν είχε ακόμα υποχωρήσει. Ωστόσο και πάλι δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του. Την επόμενη ημέρα, όμως, που εισήχθη, η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και το παιδί κατέληξε.

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη μιλώντας στο Star ξέσπασε κατά των γιατρών καθώς όπως υποστήριξε ήταν εκείνοι που αμέλησαν για την σοβαρή κατάσταση του μωρού ενώ ζήτησε παράλληλα δικαίωση.

«Το χάσαμε το αγγελούδι μας. Ζητάμε δικαίωση, τον χάσαμε άδικα τον Δημητράκη μας. Πήγαμε την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο, είχε 40 πυρετό. Όμως μας έδιωξαν και μας είπαν να του δώσουμε αντιπυρετικό. "Είναι γρίπη, θα περάσει", μας έλεγαν. Την επόμενη μέρα ο πυρετός ανέβηκε και άλλο. Το πήγαμε πάλι στο νοσοκομείο, περιμέναμε και μας είπαν ότι θα του κάνουν πάλι rapid test. Το εξέτασαν και μας έδιωξαν πάλι. Μας είπαν ότι έχει γρίπη τύπου Α και μας έδωσαν φάρμακα. Τους ζητήσαμε να το κρατήσουν μέσα, αφού είχε 40 πυρετό, όμως μας είπαν ότι δε χρειάζεται», περιέγραψε ο τραγικός πατέρας.

«Βγήκαν έξω και μας είπαν ότι σταμάτησε η καρδιά του... Είπα στη γυναίκα μου "Πάει, τελείωσε... Το χάσαμε το αγγελούδι μας"... Ήταν πολύ αργά... Οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν, έπαιρναν τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη... Ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλον», είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας.

Μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει ξεκάθαρη απάντηση για το πώς «έφυγε» το αγγελούδι του. «Το πήγα τρεις φορές το παιδί στο νοσοκομείο. Δε μας είπαν ποτέ από τι πέθανε... Το χαρτί έλεγε "βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού"», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο του Star:

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: 28χρονος μαχαίρωσε τον αδελφο του - Στο νοσοκομείο ο 20χρονος

Πατέρας 22χρονης μετά την επίθεση στο Σύνταγμα: Έχει αιμορραγία που δεν έχει σταματήσει

Κίνηση μετ΄εμποδίων: «Βροχή» τα προβλήματα στους δρόμους από την καταιγίδα