ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός στην Ελλάδα LIVE: Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την εξάπλωση του φονικού ιού

Κοροναϊός στην Ελλάδα LIVE: Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την εξάπλωση του φονικού ιού
Κοροναϊός στην Ελλάδα LIVE: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις   
INTIME NEWS

Κοροναϊός στην Ελλάδα LIVE: Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει η εξάπλωση του κοροναϊού στην Ελλάδα - Πρώτος νεκρός στη χώρα ο 66χρονος που νοσηλευόταν στο Ρίο - Την Πέμπτη (12/03) ανακοινώθηκαν 18 ακόμη επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των ασθενών στους 117 - Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσουν κέντρα διασκέδασης, σινεμά, θέατρα, γυμναστήρια και όλα τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα για προληπτικούς λόγους, ώστε να σταματήσει η μετάδοση του ιού Covid-19.

Aναλυτικά, στην αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας προχώρησε η κυβέρνηση, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κοροναϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Το μέτρο αφορά όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, είναι προληπτικό και έχει ως κύριο στόχο να μειωθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας, θα ληφθεί ειδική μέριμνα για εργαζόμενους γονείς και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τα μέτρα.

Παράλληλα, πέραν της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού, ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα «ορφανά» κρούσματα.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Διαβάστε στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις για τον κοροναϊό:

Σχετικές ειδήσεις