ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση γραφεία ΠΑΣΟΚ:Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική μετά την ανάληψη ευθύνης

Επίθεση γραφεία ΠΑΣΟΚ:Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική μετά την ανάληψη ευθύνης

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Επαναστατική αυτοάμυνα» πίσω από την επίθεση με καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ

-Απειλεί με νέες επιθέσεις

-Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για χτύπημα σε ανθρώπινο στόχο

Ένας νέος «πονοκέφαλος» προστέθηκε στην αντιτρομοκρατική, μετά την ανάληψη της επίθεσης με καλάσνικοφ την παραμονή των ευρωεκλογών στις 25 Μαΐου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια, από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Η οργάνωση με προκήρυξη που έστειλε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών, αναφέρει ότι το χτύπημα έγινε από την οδό Μαυρομιχάλη και απειλεί ευθέως με νέες «αναβαθμισμένες» επιθέσεις αφού αναφέρει : «Το ταξικό κίνημα έχει τη δύναμη να τιμωρήσει τους προστάτες της αστικής τάξης έναν έναν όπως τους αξίζει. οι σφαίρες που καρφώσαμε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια πρόγευση για τους εξουσιαστές. Όλοι οι λογαριασμοί της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης θα πληρωθούν».

Σε άλλο σημείο ο συντάκτης της προκήρυξης λέει, ότι τα μέλη της οργάνωσης εάν ήθελαν θα μπορούσαν να πυροβολήσουν με το καλάσνικοφ τους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από το ΠΑΣΟΚ, ενέργεια μάλιστα την οποία χαρακτηρίζει δίκαιη...

«Οι σύντροφοι που πραγματοποίησαν την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είδαν τους μπάτσους των ΜΑΤ που φυλούσαν το κτήριο. Μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε. Θα ήταν μια δίκαιη ενέργεια. Η βαρβαρότητα των οργάνων της εξουσίας θα τσακιστεί από τη δύναμη των όπλων της αντίστασης. Δεν τους χτυπήσαμε αυτή τη φορά γιατί το πολιτικό σχέδιο της οργάνωσης είχε καθαρό στόχο ενάντια στο συγκεκριμένο πολιτικό μηχανισμό των αφεντικών».

Στο τέλος της προκήρυξης τα μέλη της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ζητούν να αποσυρθεί ο νέος νόμος για τις φυλακές, να καταργηθεί ο αντιτρομοκρατικός νόμος, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να σταματήσει το πογκρόμ κατά των μεταναστών.

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής οι οποίοι εξετάζουν την προκήρυξη, εκτιμούν, ότι τα μέλη της νέας αυτής οργάνωσης προέρχονται και αυτοί από τη «δεξαμενή» των αντιεξουσιαστών και εκφράζουν φόβους ότι το επόμενο χτύπημα μπορεί να είναι αυτή τη φορά σε ανθρώπινο στόχο... Όπως λένε οι αστυνομικοί πάντως από την πρώτη επίθεση έδειξαν, ότι είναι ριψοκίνδυνοι αφού επέλεξαν να χτυπήσουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που υποτίθεται φυλάσσονται και μάλιστα την παραμονή των ευρωεκλογών, ενώ στο οπλοστάσιο τους έχουν καλάσνικοφ...

Διαβάστε επίσης:

Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος

Το επικοινωνιακό «παιχνίδι» της κυβέρνησης με τη ΔΕΗ

Κατεβάζουν διακόπτες οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ

Α. Σαμαράς: Δεν θα επιτρέψω σε λαϊκιστές να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα στην πρόοδο

Καμμένος: Δώρο στους χρηματοδότες η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ

Δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ζητά ο Τσίπρας