ΕΛΛΑΔΑ

Norman Atlantic: Έβαλαν το γιο του Δούλη να αναγνωρίσει άλλο νεκρό!

Norman Atlantic: Έβαλαν το γιο του Δούλη να αναγνωρίσει άλλο νεκρό!

Έναν ακόμη κρίκο στην κωμικοτραγική αλυσίδα που σμιλεύουν τις τελευταίες ώρες γύρω από το δυστύχημα με το «Norman Atlantic» πρόσθεσαν οι Ιταλοί.

Δεν είναι μόνο ότι αποφάσισαν να ρυμουλκήσουν το πλοίο στο Πρίντεζι, από την πολύ πιο κοντινή (κατά 40 μίλια) Αλβανία, θέτοντας σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή των επιβατών. Ούτε καν το γεγονός ότι αδυνατούν να προσδιορίσουν τον ακριβή αριθμό επιβαινόντων και διασωθέντων. Αλλά όπως κατήγγειλε ο γιος του μοναδικού (!) ταυτοποιημένου θύματος της τραγωδίας που σημειώθηκε βόρεια της Κέρκυρας, Γιώργου Δούλη, η σορός που του έδειξαν όταν έφθασε στο Μπάρι για τη θλιβερή αναγνώριση, δεν άνηκε στον πατέρα του!

Όπως μετέδωσε μάλιστα το MEGA, οι ιταλικές Αρχές – μετά την τραγική τους γκάφα – αναμένεται να δείξουν στο γιο του Γιώργου Δούλη και τις υπόλοιπες τέσσερις σορούς που βρίσκονται σε νεκροτομείο της περιοχής.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ενημερώθηκε για το περιστατικό κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, δήλωσε άγνοια, χαρακτηρίζοντάς το «ανατριχιαστικό».

«Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία με τους Ιταλούς», συμπλήρωσε μάλιστα χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος Γιώργος Δούλης έχασε τη ζωή του όταν έπεσε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, αφού εγκλωβίστηκε στη γλίστρα του πλοίου, στην προσπάθειά του να φθάσει – μαζί με τη γυναίκα του – σε σωστική λέμβο. Το ζευγάρι είχε έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων…

Σχετικές ειδήσεις