ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για την Τέτα Καμπουρέλη: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της – Τραυμάτισαν τον άνδρα της

Τρόμος για την Τέτα Καμπουρέλη: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της – Τραυμάτισαν τον άνδρα της

Εφιαλτικές στιγμές για την πασίγνωστη nail artist Τέτα Καμπουρέλη, η οποία μαζί με τον άνδρα της βρέθηκαν αντιμέτωποι με ληστές μέσα στο σπίτι τους τη Μεγάλη Παρασκευή

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η Τέτα Καμπουρέλη τα όσα βίωσε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν την ίδια και τον άνδρα της προκειμένου να τους αρπάξουν τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους.

Ο εφιάλτης για τη διάσημη μανικιουρίστ ξεκίνησε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής, όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο τριώροφο σπίτι του μετά από μια κουραστική μέρα και έχοντας κάνει τα ψώνια για το Πάσχα.

Στο σπίτι όμως καραδοκούσαν τρεις αδίστακτοι ληστές, που είχαν "τρυπώσει" από νωρίς. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους, επιτέθηκαν στο ανδρόγυνο, γρονθοκοπώντας αρχικά τον σύζυγο μπροστά στα μάτια της ίδιας και στη συνέχεια χτυπώντας την με μένος.

«Σας παρακαλώ. Μη μας σκοτώσετε. Μην πειράξετε το παιδί μου», φώναζε η ίδια μέσα στον πανικό της, το οποίο ωστόσο, απουσίαζε από το σπίτι εκείνη τη στιγμή.

αρχείο λήψης

Επιτέθηκε στους ληστές ο σύζυγος

Ο σύζυγος μάλιστα της Τέτας, δεν δίστασε, προκειμένου να προστατεύσει την αγαπημένη του, να αρπάξει το όπλο ενός εκ των ληστών, και να ρίξει εναντίον τους, χωρίς ωστόσο να τραυματίσει κανένα.

Αμέσως ο συνεργός του πυροβόλησε εναντίον του, αλλά αστόχησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατάφεραν να πάρουν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα τεράστιας αξίας.

Ο σύζυγος είναι καλά στην υγεία του, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των θρασύτατων δραστών.

Σχετικές ειδήσεις