Θεσπρωτία: Εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα

Θεσπρωτία: Εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της δολοφονίας 26χρονου Αλβανού εργάτη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο σε στάβλο στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών Αρχών της περιοχής συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας όπου εργαζόταν τους τελευταίους μήνες το θύμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κεφάλι, το οποίο είχε αποκοπεί με βίαιο τρόπο με αιχμηρό αντικείμενο, δεν έχει ακόμα βρεθεί, ενώ το σώμα είχε πρώτα πυροβοληθεί.

Το θύμα είναι Αλβανός υπήκοος, ηλικίας 26 ετών, που εργαζόταν ως τσοπάνης στο στάβλο, όπου και βρέθηκε νεκρός.

Ο νεαρός είχε φτάσει στην περιοχή πριν από δύο μήνες και ζήτησε να δουλέψει.

Πατέρας και γιος, συνελήφθησαν μετά από κατ’ οίκον έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στο Καρβουνάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost, οι αστυνομικοί εντόπισαν πιστόλια, διαφορετικών τύπων, καθώς και σφαίρες, ενώ βρέθηκαν ακόμη δύο όπλα Καλάσνικοφ, γεμιστήρες και 150 σφαίρες.

Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που εκτέλεσαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν τον 25χρονο Αλβανό, με ποινικό παρελθόν στη χώρα του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στους δύο αριθμούς που χρησιμοποιούσε το θύμα.