ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσπρωτία: Ποιοι συνελήφθησαν για την υπόθεση με το αποκεφαλισμένο πτώμα

Θεσπρωτία: Ποιοι συνελήφθησαν για την υπόθεση με το αποκεφαλισμένο πτώμα

Και το θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα που είχε βρεθεί στη Γλυκή Θεσπρωτίας, συνεχίζεται... Νεότερη εξέλιξη, αυτή της σύλληψης δύο ατόμων, πατέρα και γιου, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας προχώρησαν στη σύλληψη του κτηνοτρόφου για λογαριασμό του οποίου εργάζονταν το 25χρονο θύμα, αλλά και του γιού του ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, πατέρας και γιος, συνελήφθησαν μετά από κατ' οίκον έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στο Καρβουνάρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αστυνομικοί εντόπισαν πιστόλια, διαφορετικών τύπων καθώς και σφαίρες, ενώ βρέθηκαν ακόμη δύο όπλα Καλάσνικοφ, γεμιστήρες και 150 σφαίρες.

Πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και εξετάζεται προσεκτικά κάθε στοιχείο που προκύπτει και μπορεί να συνδέεται με την εξιχνίαση μιας από τις πιο άγριες δολοφονίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Πάντως ο οπλισμός δεν φέρεται να συνδέεται με την εγκληματική ενέργεια καθώς το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα, ήταν κυνηγετικό.

Παράλληλα, η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που πυροβόλησαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν τον 25χρονο Αλβανό (ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν στη χώρα του) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον τα στοιχεία που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στους δύο αριθμούς που χρησιμοποιούσε το θύμα.

(Πηγή φωτογραφίας: epiruspost)

Σχετικές ειδήσεις