ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο «δράκος» του Αμαρουσίου: «Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο»

Σοκάρει ο «δράκος» του Αμαρουσίου: «Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο»

Πράξεις «μείωσης του γυναικείου φύλου» χαρακτηρίζει τις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος «δείχνει» ως υπεύθυνη για την αιτία που έκανε τις επιθέσεις μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία με το όνομα «Τζωρτζέτα».

Στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης που αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» περιλαμβάνονται οι περιγραφές των θυμάτων για τα όσα έζησαν, το απολογητικό υπόμνημα του δράστη που δηλώνει «δεν είμαι βιαστής», και οι αναφορές για τις συνολικά έξι σεξουαλικές επιθέσεις στο Μαρούσι. «Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», κατέθεσε μία από τις γυναίκες που –όπως λέει– σώθηκε παλεύοντας με τον 30χρονο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαΐου 2016, βρίσκεται πλέον απομονωμένος στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, δεν μιλάει σε κανέναν και η ψυχολογική του κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

«Είχα μία ήσυχη ζωή, εργαζόμουν σκληρά, ήμουν πιστός στα οικογενειακά ιδεώδη μέχρι του σημείου που ενεπλάκην ερωτικά με τη Ρουμάνα Τζωρτζέτα (ιερόδουλη) την οποία σφόδρα ερωτεύτηκα. Είχα, όμως, τη μεγάλη ψευδαίσθηση ότι και η ίδια με όσα της προσέφερα θα με είχε ερωτευτεί, αυτό όμως ουδέποτε συνέβη και αφού με εκμεταλλεύτηκε, ως κατάληξη της συγκεκριμένης ερωτικής μου περιπέτειας επήλθε ο χωρισμός περί τα τέλη του Μαρτίου 2016. Δεν είμαι βιαστής. Διέρχομαι μία φάση στη ζωή μου που τελώ σε σύγχυση χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, λόγω του σοβαρού ψυχωτικού επεισοδίου που έχω υποστεί από τη βαριά συναισθηματική απογοήτευσή μου, μετά τον χωρισμό μου με τη Ρουμάνα, με την οποία διατηρούσα ερωτική σχέση επί δυόμισι χρόνια περίπου. Οι επιθέσεις μου δεν έγιναν με σκοπό τον βιασμό αλλά ήταν πράξεις μείωσης του γυναικείου φύλου, λόγω της συναισθηματικής μου απόρριψης. Οι πράξεις έγιναν υπό την επήρεια αλκοόλ και συνεπεία ψυχωτικού επεισοδίου», κατέθεσε ο 30χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις