ΕΛΛΑΔΑ

Περιπέτεια στη Ρώμη για την Άννα Κορακάκη - Καθυστερεί η επιστροφή της

Περιπέτεια στη Ρώμη για την Άννα Κορακάκη - Καθυστερεί η επιστροφή της

Περιπετειώδης η επιστροφή της Άννας Κορακάκη από τη Βραζιλία!

Η πτήση της Alitalia από τη Ρώμη (ενδιάμεσος σταθμός από το Ρίο ντε Τζανέιρο) που μετέφερε τη χρυσή Ελληνίδα Ολυμπιονίκη και τον πατέρα και προπονητή της επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας στις 11:40.

Ωστόσο, οι Ιταλοί υπάλληλοι του αεροδρομίου τους καθυστέρησαν αρκετά στον έλεγχο για τα όπλα της, με αποτέλεσμα να χάσουν την πτήση για Αθήνα.

Έτσι, η άφιξή τους αναμένεται μετά τις 13:00.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη χρυσή Ολυμπιονίκη θα υποδεχθεί εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ το καλωσόρισμα αναμένεται να είναι ενθουσιώδες και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, από όπου θα συνεχίσει το ταξίδι της για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Δράμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις σπουδαίες της επιδόσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η 20χρονη αθλήτρια κατατάσσεται πλέον επάξια ανάμεσα στις κορυφαίες σκοπεύτριες του κόσμου, καθώς σύμφωνα με την κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Σκοποβολής, αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει την 5η θέση στα 25 μέτρα με πιστόλι, το αγώνισμα στο οποίο κέρδισε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Όσον αφορά στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, άθλημα στο οποίο κατέκτησε το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο, έχει καταλάβει την 4η θέση στην κατάταξη.

Σχετικές ειδήσεις