ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα για τον Μπεν: Κατεδαφίζουν μέρος του σπιτιού όπου έμενε το παιδί

Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα για τον Μπεν: Κατεδαφίζουν μέρος του σπιτιού όπου έμενε το παιδί

Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται στην Κω προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του μόλις 21 μηνών αγοριού, η οκογένειά του, ευχαριστεί τους εθελοντές που συμμετέχουν σε αυτές.

Την άδεια για να κατεδαφίσουν ένα δωμάτιο του σπιτιού όπου έμενε ο μικρός Μπεν με την οικογένειά του, όταν χάθηκαν τα ίχνη του το καλοκαίρι του 1991, ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου, οι Αρχές της Βρετανίας.

Το συγκεκριμένο κτήριο προστέθηκε στο χωράφι όπου ήδη πραγματοποιούνται οι έρευνες, μετά την εξαφάνιση του παιδιού.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα "Mirror", ο επιθεωρητής Τζον Κάζινς, παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι οι βρετανικές Αρχές θα λάβουν την έγκριση για την κατεδάφιση.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του μικρού Μπεν, ευχαριστεί τους εθελοντές που συμμετέχουν στις έρευνες.

«Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια και τη στήριξη των εθελοντικών ομάδων, που συνεργάζονται με τους αστυνομικούς», αναφέρουν σε δήλωσή τους, την οποία διάβασε ο επιθεωρητής Κάζινς.

«Το να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και είναι τόσο αφοσιωμένοι στο να βρουν απαντήσεις όπως και εμείς, είναι κάτι για το οποίο θα τους ευγνωμονούμε αιώνια. Μας έχουν ενημερώσει ότι οι εθελοντές πηγαίνουν στο σημείο της έρευνας στα ρεπό τους, ή αμέσως μετά τις δουλειές τους και πραγματικά δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά για αυτό και για την αφοσίωσή τους», προσθέτει η οικογένεια Νίνταμ.

Σχετικές ειδήσεις