ΕΛΛΑΔΑ

Στα ίχνη του μικρού Μπεν: Φωτογραφίες από την κατεδάφιση της αγροικίας που μπορεί να κρύβει τον τάφο

Στα ίχνη του μικρού Μπεν: Φωτογραφίες από την κατεδάφιση της αγροικίας που μπορεί να κρύβει τον τάφο

Το ειδικό κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας που βρίσκεται στην Κω, διενεργώντας ανασκαφές προκειμένου να εξεταστεί το σενάριο όπου ο 21 μηνών Μπεν Νίνταμ καταπλακώθηκε από μπάζα κατά τη διάρκεια εργασιών με εκσκαφέα, έπειτα από σχετική άδεια που τους δόθηκε από τους ιδιοκτήτες, γκρέμισαν σήμερα (4/10) μέρος της οικίας που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του μικρού πριν 25 χρόνια.

Χρειάστηκαν μόλις 25 λεπτά για την μπουλντόζα προκειμένου να γκρεμίσει το δωμάτιο του σπιτιού, προκαλώντας όμως φθορές και στο υπόλοιπο κτίσμα, τις οποίες η βρετανική αστυνομία υποσχέθηκε ότι θα επιδιορθώσει μετά το πέρας των εργασιών.

Οι εμπειρογνώμονες θα εξετάσουν τώρα τις βάσεις του κτίσματος στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν τυχόν ενδείξεις για το τι συνέβη στον Μπεν.

Η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ δήλωσε «συγκλονισμένη για τις προσπάθειες και τη βοήθεια των εθελοντών, αλλά και την κατανόηση που επιδεικνύει η οικογένεια που διαμένει επί του παρόντος στην αγροικία» στις έρευνες για την τύχη του χαμένου γιου τους.

Πάντως, έως τώρα, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και των ειδικών επιστημόνων, δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη μαρτυρία που έχουν στη διάθεσή τους οι Βρετανοί, σύμφωνα με την οποία το παιδί σκοτώθηκε από τον έλληνα οδηγό εκσκαφέα, Κωνσταντίνο Μπάρκα, που διενεργούσε εργασίες στην περιοχή.

Source: Mirror.co.uk

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις