ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία - σοκ για την τραγωδία με το 18 μηνών αγοράκι στη Μυρσίνη Ηλείας (pic)

Νέα στοιχεία - σοκ για την τραγωδία με το 18 μηνών αγοράκι στη Μυρσίνη Ηλείας (pic)

Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ στο πανελλήνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία με το 18 μηνών προσφυγόπουλο που βρήκε φρικτό θάνατο στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, στη Μυρσίνη Ηλείας.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή (23/10/2016) όταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το άτυχο παιδί έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στη μικρή πισίνα που υπάρχει στο χώρο, η οποία είχε γεμίσει με νερό έπειτα από την έντονη βροχόπτωση.

Αμέσως, εθελοντές που βρίσκονταν μέσα στο χώρο φιλοξενίας προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια το αγοράκι διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News, η μητέρα του άτυχου νηπίου, η οποία είναι ετοιμόγεννη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως η ίδια δεν γνωρίζει ακόμη ότι το παιδί της είναι νεκρό.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Ναμπίλ - Ιωσήφ Μοράντ, από το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής, θα αποδειχθεί αν ο θάνατος του νηπίου οφείλεται σε πνιγμό ή σε χτύπημα από την πτώση.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το παιδί μέσα στην πισίνα, η οποία είχε γεμίσει με νερό από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, ο δήμαρχος είπε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως κατά πάσα πιθανότητα ξέφυγε της προσοχής των γονιών του.

Σχετικές ειδήσεις