ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ηρακλειώτης με την πρόσκληση για την Ορκωμοσία Τραμπ

Ο Ηρακλειώτης με την πρόσκληση για την Ορκωμοσία Τραμπ

Μόνιμος κάτοικος του Ηρακλείου, με καταγωγή από την Νεάπολη Λασιθίου και σε ηλικία 40 ετών, ο Ανδρέας Τσιλογιάννης, άλλοτε στο γραφείου Τύπου στη Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, που γρήγορα πήρε αποστάσεις από την τρέχουσα πολιτική και σήμερα είναι αρθρογράφος – συνεργάτης σε ένα από τα διασημότερα ελληνοαμερικανικά site, του Έλληνα ανταποκριτή στη Ουάσιγκτον του Μιχάλη Ιγνατίου, το www.mignatiou.com, είναι ένας από τους λίγους Κρητικούς, που έλαβε επίσημη πρόσκληση για τις διήμερες εκδηλώσεις Ορκωμοσίας του 58ου Προέδρου των ΗΠΑ.

Πρόσκληση για το δείπνο στις 19 Ιανουαρίου που οργανώνει η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία Αμερικής, η Ελληνική Ομογένεια αλλά και στα ελληνοαμερικανικής καταγωγής, νέα ανώτατα στελέχη που θα πλαισιώσουν τον νέο Αμερικανικό Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ στη θητεία του που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή, με επιδράσεις και συνέπειες για όλο το Πλανήτη.

Η πρόσκληση ταυτόχρονα είναι και το «διαβατήριο» όπως αναγράφεται στο σχετικό ενημερωτικό mail που απεστάλη από τις ΗΠΑ, στον Ανδρέα Τσιλογιάννη, για να παραστεί στη τελετή ορκωμοσίας του 58ου Προέδρου των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο daynight.com.gr