ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας: Βομβαρδισμένο τοπίο το πάρκινγκ

Φωτογραφίες σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας: Βομβαρδισμένο τοπίο το πάρκινγκ

«Γροθιά στο στομάχι» είναι οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον τόπο του πολύνεκρου τροχαίου στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Το πάρκινγκ όπου είχε σταματήσει το αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από την Πόρσε που έτρεχε με ταχύτητα… πυραύλου, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

main2

Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκαλούν οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται λίγα από τα πράγματα του τρίχρονου παιδιού, τα οποία είχε προφανώς μαζί της στο αυτοκίνητο η οικογένεια που βρήκε τραγικό θάνατο.

mesa
mesa2

Το φοβερό τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Ανυποψίαστο θύμα η 33χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα και ο μόλις τριών χρονών γιος της που έχασαν σε κλάσματα του δευτερολέπτου τη ζωή τους, όταν η Πόρσε που έτρεχε σαν βολίδα «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητό τους που βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού.

Τραγική φιγούρα ο 41χρονος σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος είχε αφήσει το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες, ο οποίος είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται μπροστά στα μάτια του.

Στη μοιραία Πόρσε οδηγός φέρεται να ήταν ο 24χρονος γιος πολύ γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος κατά πληροφορίες εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο κατά τη σφοδρή πρόσκρουση και βρήκε τραγικό θάνατο.

Το τέταρτο θύμα είναι φίλος του οδηγού, ο οποίος φέρεται να απανθρακώθηκε στο πολυτελές αυτοκίνητο.

Η τραγωδία συνέβη όταν ένας άνδρας 41 ετών παρκάρισε το αυτοκίνητό του στο παράδρομο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες αφήνοντας μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τη σύζυγο και το παιδί του.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο με ταχύτητα βολίδας έπεσε πάνω στο σταθμευμένο και το έκανε σμπαράλια, ενώ και τα δυο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Στο αυτοκίνητο που καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο επέβαινε ο γιος πολύ γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο συνεπιβάτης του.

lamia2

Ο τραγικός πατέρας μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται.

Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

Σχετικές ειδήσεις