Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη: Έστειλαν βίντεο με τον επιχειρηματία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη: Έστειλαν βίντεο με τον επιχειρηματία

ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση απαγωγής του 54χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη, με την οικογένεια του επιχειρηματία να ζει εδώ και 5 μήνες δραματικές στιγμές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου οι απαγωγείς, σε επικοινωνία που είχαν με την οικογένεια του επιχειρηματία, «έριξαν» το ποσό των λύτρων που ζητούσαν μέχρι και σήμερα για την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πατρίς», οι απαγωγείς έστειλαν στην οικογένεια του Λεμπιδάκη προς τα τέλη Αυγούστου ένα νέο βίντεο με τον επιχειρηματία. Στα πλάνα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, αλλά αρκετά καταπονημένος, γεγονός που δίνει ελπίδες στους δικούς του ανθρώπους ότι το θρίλερ της απαγωγής μπορεί να λήξει σύντομα.

apagwgi lempidakiti esteilan oi apagwgeis stin oikogeneia tou.w l

Πριν λίγες ημέρες, στην επικοινωνία που είχαν με την οικογένεια, οι απαγωγείς ζήτησαν από την οικογένεια 30 και όχι 50 ή 70 εκατομμύρια που ζητούσαν μέχρι πρότινος.

Στην επικοινωνία τους με την οικογένεια, οι απαγωγείς επεσήμαναν ότι αυτή «είναι η τελευταία ευκαιρία» και αν δεν βρεθεί το ποσό να «μην τους ενοχλήσουν πάλι».

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι το ποσό που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει η οικογένεια απέχει κατά πολύ από το ζητούμενο και δεν υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έχει συμπληρώσει πέντε μήνες στα χέρια των απαγωγέων του, γεγονός που δείχνει ότι ήταν πλήρως προετοιμασμένοι για να «τραβήξουν» την υπόθεση στα άκρα.

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας που σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμάται ότι κρατείται επί κρητικού εδάφους είναι φοβερά καταπονημένος και εξαντλημένος ψυχολογικά.

Στην ίδια κατάσταση είναι και η οικογένεια του απαχθέντα με τους απαγωγείς να πιέζουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση καθώς σε κάθε επικοινωνία που έχουν με την οικογένεια «σφυροκοπούν» ψυχολογικά με φοβερά «σκαμπανεβάσματα» και ύφος, παντελώς απαξιωτικό και προσβλητικό.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι, η αστυνομία δεν έχει καμία εμπλοκή με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης - το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια - και προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο λεπτούς χειρισμούς, προκειμένου να μην κινδυνέψει ο όμηρος.