ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 7χρονου: Ο γιος μου φώναζε αλλά η δασκάλα δεν τον άκουγε (vid)

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 7χρονου: Ο γιος μου φώναζε αλλά η δασκάλα δεν τον άκουγε (vid)

Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο της Γλυφάδας –Επτάχρονο αγοράκι πήδηξε από το παράθυρο όταν η δασκάλα το κλείδωσε στην αίθουσα – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο της Γλυφάδας όταν ένα επτάχρονο αγοράκι έπεσε στο κενό από όροφο του σχολικού συγκροτήματος.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον επτάχρονο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Εκεί υπεβλήθη σε εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε φέρει κάταγμα στην δεξιά φτέρνα, ωστόσο δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του 7χρονου δεν κρίνεται τόσο σοβαρή ώστε να απειλείται η ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν η δασκάλα κλείδωσε τον μικρό μαθητή μέσα στην τάξη καθώς δεν πρόσεξε ότι βρισκόταν μέσα.

Σημειώνεται ότι σε βάρος της δασκάλας έχει συνταχθεί δικογραφία με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Σοκαρισμένος ο πατέρας του παιδιού που μίλησε στον Alpha. Όπως ανέφερε, η δασκάλα κλείδωσε από αμέλεια τον μαθητή μέσα στην τάξη αφού πρώτα είχε ρωτήσει αν έχει μείνει κανένας μέσα στην αίθουσα.

Ο 7χρονος εκείνη τη στιγμή έφτιαχνε την τσάντα του και δεν την άκουσε…

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο πατέρας του 7χρονου:

Δικογραφία σε βάρος της δασκάλας

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχημάτισε η Αστυνομία σε βάρος της δασκάλας στην τάξη του 12ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, όπου το μεσημέρι τραυματίστηκε 7χρονος μαθητής, πέφτοντας από το παράθυρο του πρώτου ορόφου.

Ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα, η δασκάλα αφέθηκε ελεύθερη.

Το ατύχημα συνέβη την ώρα που σχόλασε η τάξη, και όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία συνέβη το εξής:

Ο μικρός μαθητής, όταν άκουσε το κουδούνι έσκυψε κάτω από το θρανίο για να πάρει την τσάντα του. Η δασκάλα, όπως αναφέρει στην κατάθεση της, περίμενε να βγουν όλα τα παιδιά από την τάξη και ύστερα φώναξε αν είναι κανείς ακόμα μέσα, αλλά δεν πήρε απάντηση, γι' αυτό κλείδωσε την πόρτα.

Ο 7χρονος, όταν πήγε να βγει βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και άρχισε να φωνάζει, αλλά δεν τον άκουγε κανείς. Έτσι, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη φτέρνα.

Η δασκάλα που είδε τι συνέβη, έντρομη κάλεσε ασθενοφόρο και τη μητέρα του παιδιού, η οποία ήταν έξω από το σχολείο για να παραλάβει τον γιο της.

Ο 7χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σχετικές ειδήσεις