Νταίζη: Αυτή είναι η 38χρονη σατανική χήρα του καρδιολόγου - Τι θα γίνει με το 4χρονο παιδί τους

Νταίζη: Αυτή είναι η 38χρονη σατανική χήρα του καρδιολόγου - Τι θα γίνει με το 4χρονο παιδί τους

Με… παραμύθι θα μπορούσε να παρομοιάσει κάποιος τη ζωή της 38χρονης συζύγου του καρδιολόγου από τη Σητεία.

Κόρη καθαρίστριας από τη Βουλγαρία, ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια της πριν από μερικά χρόνια για μια καλύτερη τύχη. Όμορφη κοπέλα, «χαμηλών» τόνων, βοηθούσε τη μητέρα της καθαρίζοντας γραφεία και σπίτια.

Κάπως έτσι, γνώρισε πριν από πέντε χρόνια τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη, γνωστό καρδιολόγο από τη Σητεία, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γνωριμία έγινε στο ιατρείο του, το οποίο καθάριζε η μητέρα της 38χρονης. Πολύ γρήγορα, η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη ανακοίνωνε στο γιατρό ότι είναι έγκυος.

Ο καρπός του έρωτά τους χαροποίησε τον 62χρονο, που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει απόγονο - κάτι που δεν είχε συμβεί στον προηγούμενο γάμο του.

Αμέσως, παντρεύτηκε την 38χρονη, ανοίγοντάς της διάπλατα την πόρτα σε μια καινούρια ζωή. Ακριβά ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ταξίδια στο εξωτερικό, χρήματα, ό,τι είχε ονειρευτεί!

Ωστόσο, παρά την καλή ζωή, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα, η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί.

Συχνά, αναφέροντας διάφορες δικαιολογίες, ταξίδευε στη Βουλγαρία για να βρίσκεται κοντά στον εραστή της. Μαζί είχε πάντα το παιδί τους.

Τον τελευταίο χρόνο, ο γιατρός είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, με αποτέλεσμα η σχέση τους να έχει διαταραχθεί.

Οι συχνοί τσακωμοί είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα, οδηγώντας το ζευγάρι σε διάσταση. Μάλιστα, ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της.

Σύμφωνα με συναδέλφους του καρδιολόγου, ο ίδιος ήταν πολύ προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν περίμενε ότι η 38χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Την ίδια ώρα, την επιμέλεια του 4χρονου γιου του καρδιολόγου θα διεκδικήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλγάρα γιαγιά.