Κύμα οργής κατά του Mr Jumbo για τις πρόστυχες διαφημίσεις που απευθύνονται σε ανήλικους

Κύμα οργής κατά του Mr Jumbo για τις πρόστυχες διαφημίσεις που απευθύνονται σε ανήλικους

ΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ «ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ», «ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ» ΚΑΙ «ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ»

Η τελευταία διαφήμιση του Jumbo με το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε... Όμως για όσους παρακολουθούν την προκλητικότητα με την οποία πορεύεται η συγκεκριμένη εταιρεία θα καταλάβουν ότι τα μηνύματα που περνά στις παιδικές ηλικίες είναι τουλάχιστον απαράδεκτα. 

Η πρόσφατη επιστολή του πολύτεκνου πατέρα κατά των Jumbo, ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια σειρά αντιδράσεων που έχουν ήδη φουντώσει στο διαδίκτυο κατά των πρακτικών ανήθικης προπαγάνδας που γκρεμίζει τα χρηστά ήθη και έθιμα αυτού του τόπου. 

Δεν είναι τυχαίο ότι κανένα από τα υποτιθέμενα μεγάλα κανάλια και εφημερίδες της χώρας, δεν δημοσίευσε την επιστολή του πατέρα κατά των Jumbo, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ 

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ΜΜΕ, το Newsbomb.gr, το πρώτο σε επισκεψιμότητα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης διαβεβαιώνει ρητώς και κατηγορηματικώς τους αναγνώστες, ότι θα δημοσιεύει ανάλογες επιστολές που δεν μπορούν να τύχουν άλλης προβολής σε αντίθεση με τις διαφημίσεις του Jumbo που κάνουν το γύρο των τηλεοράσεων και των ραδιοφωνικών σταθμών.  

Όπως μας υπενθυμίζει - πολύ εύστοχα το blog opaidagogos, ο πολύς κύριος Jumbo, κάποτε διαφήμιζε - χωρίς ίχνος ντροπής - ανήλικα κοριτσάκια σε σεξο-σαδομαζοχιστικές στάσεις. 

jumbo 1

Καμία αρχή και κανένας μηχανισμός της ελληνικής πολιτείας δεν παρενέβη όταν στο παρελθόν η εταιρεία δημιούργησε ραδιοφωνικό σποτ με τα «ερωτικά βρακάκια» και το «ερωτικό σκηνικό» (πάντα με αποδέκτες παιδιά), του «Αγίου Βαλεντίνου» και η προτροπή «πάρε και συ μάτι» στη σελίδα τους στο facebook.

Τι είδους μηνύματα θέλει να περάσει ο κ. Βακάκης; 

Τι εννοεί όταν απευθύνεται σε ανήλικα παιδιά και τα προτρέπει «πάρε κι εσύ μάτι»; 

Μια περσινή διαφήμιση με τα "Jumbo Home" (υποτίθεται είδη για το σπίτι), θύμιζε περισσότερο ροζ ταινία. Eκτός κι αν η παρακάτω εικόνα θυμίζει σε κάποιον ελληνίδες νοικοκυρές! 

Αλήθεια, αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει η μέση ελληνική οικογένεια;

 jumbo 2

Ή μήπως η εικόνα της ελληνικής οικογένειας είναι η παρακάτω που παρουσιάστηκε σε άλλη διαφήμιση υπό τον τίτλο «jumbo home winter» και θυμίζει ταινία πορνό!

jumbo 3

 
Στο παρελθόν δεν δίστασαν να γελοιοποιήσουν ότι πιο Ελληνικό και Ορθόδοξο: την Ανάσταση (Μ.Σάββατο βράδυ) με τη διαφήμιση «χτύπα σαν άντρας» που προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων, αφού προτρέπει ξεκάθαρα σε οικογενειακή βια. 
 
LADYJUMBO
 
Σε μια άλλη πρόσφατη διαφήμιση (Οκτώβριος 2017), μια 25άρα είναι μαζί με έναν έφηβο ο οποίος ακούγεται να λέει «εγώ δεν αγαπάω, απλά με βολεύει».
 
Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να περνάει μηνύματα ότι οι σχέσεις με μεγαλύτερους ή μεγαλύτερες είναι ζήτημα βολέματος και όχι αγάπης; 
 
25ara
 
Και ποιος αποφάσισε ότι όλα αυτά είναι «Δημοκρατία της Χαράς;». 
 
gaydes
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
 
 
Τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από το βίντεο με το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων προφανώς και δεν θα βγουν ποτέ στο φως της δημοσιότητας για να καταλάβουν κάποιοι ποια είναι η πραγματική εικόνα που έχουν οι πολίτες για τέτοιες διαφημίσεις.
 
Δείτε λοιπόν
polites
 
Ποιος είναι ο κ. Jumbo που αποφασίζει με το «έτσι θέλω» να μας πείσει ότι όλοι όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα μας είναι εξ ορισμού μετανάστες, όπως στην παρακάτω διαφήμιση; 
 
bagladesh
 
Αν δεν έχει καταλάβει ο κ. Βακάκης, τι ακριβώς κάνει, θα του δώσουν οι πολίτες να καταλάβει...
 
Ήδη ένα τεράστιο τσουνάμι οργής έχει αρχίσει να χαλάει τη «Δημοκρατία της Χαράς»... που ουδεμία σχέση έχει με τη Δημοκρατία. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πατέρας 4 παιδιών «τσακίζει» τα Jumbo και τη διαφήμιση με το ζευγάρι ομοφυλόφιλων

Πατέρας 4 παιδιών «τσακίζει» τα Jumbo και τη διαφήμιση με το ζευγάρι ομοφυλόφιλων

Τα μηνύματα οργή του κόσμου δεν τα βλέπουν κάτω από τα βίντεο;

Αν δεν τα βλέπουν τους τα δείχνουμε εμείς. Τα μηνύματα που ακολουθούν είναι από το περσινό βίντεο για τα είδη σπιτιού. 

diafimiseis 1 copy

Μιλάμε για απόλυτη ξεφτίλα. Όλος ο κόσμος μιλά ανοικτά για διαφημίσεις - πορνό!

diafimiseis 2

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Πηγή: opaidagogos.blogspot.gr