Σοκ στην Κω: Πατέρας ασελγούσε στην κόρη του - Οι φωτογραφίες που αποκάλυψαν το δράμα της ανήλικης

Σοκ στην Κω: Πατέρας ασελγούσε στην κόρη του - Οι φωτογραφίες που αποκάλυψαν το δράμα της ανήλικης

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, παραπέμφθηκε για την 13η Νοεμβρίου 2017 ένας αλλοδαπός, κάτοικος Κω.

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ και της απαγόρευσης συναναστροφής του με τα δύο ανήλικα παιδιά του και την οικογένεια της εν διαστάσει συζύγου του.

Θύμα του κατηγορούμενου φέρεται να είναι η κόρη του, η οποία φοιτούσε τότε στη Β΄ Γυμνασίου.

Ο κατηγορούμενος τελούσε σε διάσταση με την σύζυγό του, ενώ οι σχέσεις του με το παιδί του δεν ήταν καλές καθώς φέρεται να είχε ασκήσει βία σε βάρος της όταν την ενοχλούσε, ενώ έπαιζε με τον αδελφό της.

Το Δεκέμβριο του 2013 ο κατηγορούμενος φέρεται να φώναξε το παιδί του στην επιχείρησή του και να του έδειξε στο internet ημίγυμνες κοπέλες τις οποίες, όπως υποστηρίζεται, είχε φωτογραφήσει ο ίδιος.

Φέρεται να έδειξε στην ανήλικη κόρη του μια φωτογραφία μιας γυναίκας που ήταν εντελώς γυμνή σε μπάνιο κι άλλες που οι γυναίκες πόζαραν με κάποιο από τα εσώρουχα τους σε μπαρ αλλά και φωτογραφίες που έδειχναν ένα ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά.

Η ανήλικη ενημέρωσε σχετικά την μητέρα της και εκείνη φέρεται να τον προειδοποίησε ότι αν το επαναλάβει δεν θα του επιτρέψει να ξαναδεί τα παιδιά τους.

Τον ίδιο μήνα ωστόσο φέρεται, ενώ κυκλοφορούσε στην οικία του μόνο με το εσώρουχο να έβαλε το χέρι του στα γενετικά του όργανα, ενώ μια μέρα που έκανε μασάζ στην κόρη του φέρεται να την θώπευσε στο στήθος.

Φέρεται επίσης την ίδια ημέρα να την θώπευσε στα γενετικά της όργανα όταν καθόταν σε καρέκλα υπολογιστή και να επανέλαβε την συγκεκριμένη πράξη κι άλλες φορές σε κρεβάτι ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητό του.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να έγινε στην πορεία ιδιαίτερα φορτικός.

Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και υποστήριξε ότι γίνονται για λόγους εκδίκησης της πρώην συζύγου του και του πεθερού του.

Από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε προέκυψε ότι η ψυχική κατάσταση της ανήλικης είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού, ενώ φαινόταν σοβαρή και στεναχωρημένη κι ότι τα συναισθήματα της ταίριαζαν με το περιεχόμενο και τη σοβαρότητα των όσων είχε καταθέσει.

 Πηγή: dimokratiki.gr