ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της Νικολούλη για το χαραγμένο γράμμα στο πρόσωπο της 32χρονης

Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της Νικολούλη για το χαραγμένο γράμμα στο πρόσωπο της 32χρονης

Δώρα Ζέμπερη:Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών έφερε στο φως η έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Τηλεφώνημα από κλεμμένο κινητό

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, δόθηκε μια πληροφορία για το δολοφόνο από άτομο που υποστήριζε ότι τον γνώριζε. Όπως αποδείχτηκε στην πορεία, το τηλεφώνημα έγινε από κλεμμένο κινητό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Το στίγμα του τηλεφώνου του θύματος και η σημαντική μαρτυρία

Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο που έχουν μέχρι τώρα οι Αρχές είναι πως το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του θύματος εξέπεμψε από την περιοχή της Ομόνοιας.

Φαίνεται ότι ο δράστης απενεργοποίησε το κινητό της άτυχης κοπέλας δέκα λεπτά μετά τη δολοφονία.

Μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή από «ευαίσθητο χώρο», θα αξιοποιηθεί κατάλληλα από τις Αρχές. Σύμφωνα με αυτή, το απόγευμα της μοιραίας ημέρας, πριν γίνει γνωστή η δολοφονία, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Η εικόνα του δράστη από την έρευνα του ιατροδικαστή

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Οι μαχαιριές από σουγιά που δέχτηκε η Δώρα Ζέμπερη, τόσο πισώπλατα, όσο και στο θώρακα, δεν ήταν όλες βαθιές. Οκτώ με δέκα από τις δεκατέσσερις είχαν τρυπήσει τον πνεύμονα και την καρδιά.

Το ακανόνιστο «Γ» που είχε στο δεξί της μάγουλο ήταν τυχαίο και δεν ερμηνεύεται σαν κάποιου είδους «υπογραφή» του δράστη.

Δεν εντοπίστηκαν ιδιαίτερα ίχνη πάλης, μόνο στο κάτω βλέφαρο του θύματος χτύπημα από γροθιά.

Απόπειρα βιασμού δεν υπήρξε, αφού το τζιν παντελόνι της κοπέλας ήταν κουμπωμένο και φορούσε τη μπλούζα της.

Ίχνος του δράστη ή τρίχα του δεν βρέθηκε πάνω στη σορό.

Το DNA που εντοπίστηκε στα νύχια του θύματος εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, φαίνεται ότι η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει ενώ δεχόταν τις μοιραίες μαχαιριές και πισώπλατα. Ο δολοφόνος είχε μένος και αυτό του έδωσε δύναμη στα χτυπήματα. Το ύψος του υπολογίζεται γύρω στο 1.75.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Με πληροφορίες από το anikolouli.gr

Σχετικές ειδήσεις