ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Ομολόγησε ο δολοφόνος - «Γι’ αυτό τη σκότωσα»

Δώρα Ζέμπερη: Ομολόγησε ο δολοφόνος - «Γι’ αυτό τη σκότωσα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο άνδρας φέρεται να έχει ομολογήσει.

Όπως είπε, σκότωσε την άτυχη κοπέλα, όταν προσπάθησε να τη ληστέψει κι εκείνη αντιστάθηκε.

Το χρονικό

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου.

Την άτυχη κοπέλα είχε εντοπίσει, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοής, ο ιερέας του κοιμητηρίου.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η 32χρονη έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός της συνολικά 14 χτυπήματα από μαχαίρι, τα τέσσερα πιο βαθιά.

Η προσοχή των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στράφηκε αρχικά στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της εφοριακού.

Προσωρινά, μάλιστα, την κατάσταση περιέπλεξε ο πατέρας της 32χρονης, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι τη στιγμή του φόνου περνούσε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο και ενδεχομένως επιβίβασε σ’ αυτό το φονιά της κόρης του.

Η έρευνα έμοιαζε να οδηγείται σε τέλμα, ωστόσο τα στοιχεία που παρείχαν στους ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Αποκαλύφθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, το οποίο ο δολοφόνος είχε αφαιρέσει μαζί με την τσάντα της, εξέπεμπε για αρκετά λεπτά μετά το φόνο και ενεργοποίησε κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ομόνοιας, πριν απενεργοποιηθεί.

Κατόπιν τούτου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες στα καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων της περιοχής και κατέληξαν σε εκείνο που ο δράστης προσπάθησε να πουλήσει το τηλέφωνο της Δώρας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις