Τραγωδία στο Βόλο: Νεκρός ο κυνηγός που αγνοούνταν

Τραγωδία στο Βόλο: Νεκρός ο κυνηγός που αγνοούνταν

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό του συνταξιούχου υπαλλήλου του Δήμου Βόλου

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για έναν 67χρονο κυνηγό από το Βόλο, που πήγε για κυνήγι στην περιοχή Βενέτου – Κεραμιδίου και εντοπίστηκε νεκρός στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, από φίλους του.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από το σπίτι του στις 6.30 το πρωί της Δευτέρας για κυνήγι μόνος του στην περιοχή, με το αυτοκίνητό του, έχοντας και σκυλιά.

Χθες αργά το μεσημέρι, η σύζυγός του ανησύχησε που δεν επέστρεψε και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν έρευνες, ενώ ειδοποιήθηκε και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα.

Τελικά, ο άτυχος 67χρονος βρέθηκε νεκρός, στις 12.30 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Βένετου και πριν το Κεραμίδι, από παρέα κυνηγών φίλων του που γνώριζαν τα σημεία που πήγαινε. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του magnesianews.gr, ο άτυχος κυνηγός βρέθηκε πεσμένος σε περιοχή με θάμνους και φυτά και μάλιστα έφερε χτύπημα στο πρόσωπο, πιθανόν από την απότομη πτώση του.

Στο σημείο των ερευνών, βρέθηκε και η σύζυγος του άτυχου άνδρα, που όμως, δεν την άφησαν να πλησιάσει το σημείο όπου εντοπίστηκε. Η σορός του 67χρονου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφερθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του, ενώ έγινε γνωστό ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με το magnesianews.gr.