ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη του δολοφόνου

Δώρα Ζέμπερη: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη του δολοφόνου

Δώρα Ζέμπερη: Σήμερα στον ανακριτή ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει - Βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του δράστη - Τη σκότωσε για 25 ευρώ! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του συλληφθέντα για την άγρια δολοφονία της εφοριακού.

Οι αστυνομικοί έχουν από το πρωί της Τρίτης (07/11/2017) στα χέρια τους έναν 58χρονο, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι κατακρεούργησε την άτυχη 32χρονη εφοριακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς, ότι σκότωσε τη Δώρα στην προσπάθειά του να τη ληστέψει. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι όταν πλησίασε την άτυχη Δώρα εκείνη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να βγάλει το μαχαίρι και το καρφώσει 14 φόρες στο σώμα της άτυχης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόκειται για Έλληνα, ηλικίας 58 ετών, ο οποίος πούλησε το κινητό τηλέφωνο της άγρια δολοφονημένης κοπέλας στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ανανμένεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί στον ανακριτή

Σοκάρει ο δολοφόνος της: Τη σκότωσα γιατί αντιστάθηκε

Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς αποκαλύπτοντας πως τη σκότωσε γιατί αντιστάθηκε όταν προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα.

«Έχω διαπράξει και άλλες κλοπές σε νεκροταφεία. Ήταν όμως η πρώτη φορά που πήγα στο Β’ νεκροταφείο στα Πατήσια. Προσπάθησα να της πάρω την τσάντα αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Έβγαλα το μαχαίρι και τη σκότωσα», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς.

Ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού είναι τοξικομανής. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του κρατώντας τη φωτογραφία που είχαν στα χέρια τους από τις κάμερες ασφαλείας και ρωτώντας σε στέκια τοξικομανών αν είδαν το συγκεκριμένο άτομο. Τα στόματα άνοιξαν και έτσι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη του.

Καρέ - καρέ η σύλληψη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της σύλληψης του 58χρονου δολοφόνου της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε μια γειτονιά της Ριζούπολης.

«Ο δράστης ομολόγησε ότι η τσάντα της άτυχης Δώρας περιείχε μόλις 5 ευρώ και το κινητό της το πούλησε αντί 20 ευρώ», είπε συγκλονισμένος ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το δελτίο του Star εμφανίζεται ο δολοφόνος να περπατά τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον πλησιάζουν και προχωρούν στη σύλληψή του.

Δείτε το βίντεο

Η τσάντα της περιείχε μόνο 5 ευρώ!

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο.

Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου και ενώ αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα, στη συνέχεια ομολόγησε πως είναι αυτός που σκότωσε με 14 μαχαιριές την άτυχη εφοριακό.

Το συγκλονιστικό είναι πως η τσάντα της Δώρας περιείχε μόνο 5 ευρώ, ενώ το κινητό της, το πούλησε στην περιοχή της Ομόνοιας για μόλις 20 ευρώ! Για 25 ευρώ συνολικά, η Δώρα Ζέμπερη κατακρεουργήθηκε από το δολοφόνο.

Συγκλονισμένη η οικογένεια

«Χάσαμε το κορίτσι μας για ένα κινητό τηλέφωνο» δηλώνουν οι συγγενείς της Δώρας, σοκαρισμένοι από την εξέλιξη της υπόθεσης και αδυνατώντας να πιστέψουν πως το παιδί τους χάθηκε τόσο άδικα.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ελπίζουμε να τιμωρηθεί πραγματικά ο δολοφόνος», είπε ο πατέρας της μιλώντας στον Ant1, προσθέτοντας πως είναι πικραμένος με όσους τον ενέπλεξαν στη δολοφονία της κόρης του.

Σχετικές ειδήσεις