ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Σε τραγωδία κατέληξε η εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο - Εντοπίστηκε νεκρός στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (25/11)

Ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε σε κοντινή απόσταση –περίπου 100 μέτρα- από το ποδήλατο που είχε εγκαταλείψει, το απόγευμα του Σαββάτου (25/11), δίπλα σε ένα μικρό ρέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φέρει μεγάλο τραύμα στο κεφάλι αλλά και στα χέρια.

Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο.

Άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί αλλά και απλοί εθελοντές «χτένιζαν» τις τελευταίες μέρες την περιοχή για ένα σημάδι του 21χρονου φοιτητή που τελικά είχε τραγική κατάληξη

Τι είχε αποκαλύψει η μητέρα του

21xronos

Σύμφωνα με την μητέρα του άτυχου 21χρονου ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα. Στη μητέρα του μάλιστα είχε πει πως δεν θα αργήσει και σύντομα θα γυρίσει για να ετοιμαστεί και να πάρει το καράβι για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, τα προσωπικά είδη του 21χρονου βρέθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (19/11), όταν και εξαφανίστηκε, στην περιοχή Στημένια στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 21χρονος φοιτητής ζούσε στην Αθήνα και επισκέφτηκε την μητέρα του το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κάλυμνο, η οποία είναι διορισμένη καθηγήτρια στο νησί.

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) πήρε το ποδήλατο του αδερφού του και είπε στη μητέρα του ότι βγαίνει για μια βόλτα και ότι θα επιστρέψει, «μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω», ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου Νικόλα Χατζηπαύλου.

Καθώς η νύχτα έπεφτε και ο νεαρός δεν είχε φανεί, η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Όπως είπε στην αστυνομία γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική δύσβατη περιοχή του νησιού.

Αμέσως, ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας και το ποδήλατο του νεαρού εντοπίστηκε στη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του και οι κάλτσες που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν αναγνωριστεί από την μητέρα του.