Δολοφονία Κάλυμνος: Τι έλεγαν οι γονείς του 21χρονου μία μέρα πριν εντοπιστεί η σορός του

Δολοφονία Κάλυμνος: Τι έλεγαν οι γονείς του 21χρονου μία μέρα πριν εντοπιστεί η σορός του

Τραγική ειρωνεία: Η σορός βρέθηκε στο σημείο που είχαν δώσει συνέντευξη μία μέρα πριν εντοπιστεί

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, του οποίου η σορός εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή της Καλύμνου, σε σημείο, που όπως υποστηρίζουν τα σωστικά συνεργεία είχαν ερευνήσει τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, εικάζεται ότι ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν το πτώμα του στο σημείο που τελικά τον βρήκαν τα σωστικά συνεργεία. Ο ίδιος ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει αποφανθεί μετά τη νεκροψία ότι το πτώμα του Νικόλα Χατζηπαύλου έχει πολλά μεταθανάτια τραύματα που προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σε τραχύ έδαφος.

Μάλιστα η εκτίμηση του ιατροδικαστή και των αστυνομικών ότι η σορός μεταφέρθηκε από το χώρο της άγριας δολοφονίας στο σημείο που τελικά βρέθηκε, επιβεβαιώνεται εκτός από την κατάθεση ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοστασίου και όλων όσων συμμετείχαν σε συνεργεία έρευνας και από τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος βρήκε τη σορό του φοιτητή.

Τι είπαν οι γονείς του μία μέρα πριν βρεθεί η σορός

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου, είχαν μιλήσει αποκλειστικά σε εκπομπή του STAR ένα εικοσιτετράωρο πριν βρεθεί η σορός του παιδιού τους.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα και παρακαλούμε όλη η οικογένεια όποιος έχει κάποιο στοιχείο για το Νικόλα μας, να ενημερώσει τις Αρχές έστω και ανώνυμα. Περνάνε οι μέρες, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο. Έχει γίνει θρίλερ η υπόθεση. Δε μπορεί να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε. Είναι σκληραγωγημένος, περπατούσε και του άρεσαν οι εκδρομές. Εμένα δεν μου είχε κάνει κάποια αναφορά για το συγκεκριμένο μέρος. Πριν φύγει είπε ότι «θα πάω να κάνω μια βόλτα στο βουνό». Πιστεύω ότι είναι καλά στην υγεία του. Από τη στιγμή που δεν έχουμε βρει κάτι ακόμα, αυτό μας δίνει ελπίδες. Το εισιτήριο της επιστροφής το είχε στο σπίτι και δεν είχε πάνω του χρήματα», είχε δηλώσει η μητέρα του φοιτητή, ενώ ο πατέρας του είχε πει: «Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος μπορεί να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς να έχει δει το παιδί. Οι έρευνες δεν πρέπει να σταματήσουν, κάπου εδώ στα βουνά είναι το παιδί. Πιστεύω ότι η ελπίδα δεν χάνεται».