ΕΛΛΑΔΑ

«Σεισμός»: Πασίγνωστα ονόματα της showbiz στην ατζέντα - «φωτιά» με τους πελάτες της κοκαΐνης

«Σεισμός»: Πασίγνωστα ονόματα της showbiz στην ατζέντα - «φωτιά» με τους πελάτες της κοκαΐνης

Τρόμο έχει προκαλέσει στην εγχώρια showbiz η σύλληψη του 35χρονου «Μάρτιν», ο οποίος είχε κρύψει τεράστια ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Βάρκιζα.

Ο λόγος είναι ότι στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκε η ποσότητα - «μαμούθ» των 136 κιλών κοκαΐνης, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν και τις σημειώσεις του Σέρβου.

Σε αυτές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», αναφέρονται κωδικοποιημένα τα ονόματα των πελατών του από τα πιο… χλιδάτα σαλόνια της Αθήνας, οι ποσότητες ναρκωτικών που τους διέθετε και τα χρηματικά ποσά που πλήρωναν για να τα αποκτήσουν.

Το πρωί της Τρίτης (05/12), ο Σέρβος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων, όπου έδωσε μία τυπική απολογία, ενώ δεν απάντησε σε καμία ερώτηση. Κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τι αποκαλύπτουν οι χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

Στο μεταξύ, την ποσότητα - «μαμούθ» των 381 κιλών κοκαΐνης είχαν φέρει στην Ελλάδα οι έμποροι ναρκωτικών που είχαν έδρα το διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cnn.gr, μέσα σε μόλις 20 ημέρες, οι δύο Σέρβοι του καρτέλ ναρκωτικών είχαν διοχετεύσει στην αγορά περίπου 245 κιλά κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα ιδιόχειρη σημείωση στην οποία αναγράφεται ότι στις 09/11/2017 έφτασαν στην Ελλάδα 381 συσκευασίες (εννοώντας του κιλού) με ναρκωτικά.

Από την τεράστια αυτή ποσότητα, μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν μόνο 136 κιλά.

Πάντως, η έρευνα των αστυνομικών επικεντρώνεται τώρα στον μυστηριώδη «Ivan», βασικό συνεργάτη του 35χρόνου Σέρβου που έχει συλληφθεί.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, ψηλό, γεροδεμένο, ο οποίος οδηγούσε στα νότια προάστια δυο πολυτελή αυτοκίνητα, μια Porsche και μια Mercedes, ενώ είχε εμφανιστεί στο μεσίτη για να νοικιάσει το διαμέρισμα της Βάρκιζας, ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ελβετία.

Μάλιστα, έδωσε, χωρίς δεύτερη συζήτηση, 4.500 ευρώ, προκαταβάλλοντας ενοίκια τριών μηνών.

Ο «Ivan», που φέρεται ως βασικό μέλος του καρτέλ της κοκαΐνης, φαίνεται να είχε και το γενικό πρόσταγμα στις πωλήσεις των ναρκωτικών στους μεγαλέμπορους στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις